meraba arkadaşlar ben bu siteyi bir haftadır takip ediyorum boyle bir şey olduğunu yeni oğrendim burda herkesin sorunlarını anlatması ve birbirine yardım etmesi cok guzel benim de bir sorunum var lutfen bana akıl verin napıcağımı bilmiyorum ama lutfen beni suclamayın zaten suclu olduğumu biliyorum nolur yardım edin. (cok uzun olmuş ama YALVARIRIM OKUYUN) Ben ablamla birlikte yaşıyorum, ablam yeni nişanlı. Sevgilimle ben 29 yaşındayken başlayan bir ilişkim vardı o 30 yaşını dolduracaktı. Salonu taşırken tanışmıştık, satın alınan mekanın eski sahibiydi, evrak olayları falan derken cok goruşmek zorunda kalmıştık yani ben oyle sanıyordum ama işler bittikten sonra da arada uğramaya devam etti ve benim ilgimi cekmeye başladı, ben de bir adım attım derken goruşmeye başladık. İnişler cıkışlar olsa da 2 yıl iyi bir şekilde devam etti zira evlilik duşunmuyordum onunla da bu konuda konuşmamıştık zaten istekli de gorunmuyordu. Hayatımın rutin bir parcası haline gelmişti. Hep boyle gidecek gibiydi lakin oyle olmadı. Bir gun ablam rahatsızlandı evde kalmak zorunda kaldı ben de işyerini bıraktım yanında duruyordum ablamın nişanlısı kardeşiyle birlikte ziyarete geldi, daha once bir iki kere gormuştum ancak sadece adını bilecek kadar tanıyordum. Genc tatlı bir cocuktu. Ablamlar konuşurken biz mutfakta kahve falan ictik kısıtlı saatler icerisinde cok eğlendiğimi hissettim sanki uzun zamandır heyecan gibi bir şey hissetmiyordum. Cok alakasız bir kişiye ve alakasız bir zamanda icimde yanlış duygular oluştu. Yollarımız birkac kez daha kesişti sonradan soylemişti ki onun da ilgisi varmış aksi taktirde kısa zamanda yakınlaşamazdık. Herhangi bir fiziksel temasda bulunmadan sadece arkadaşlık gibiydi ancak duygular, bakışlar farklıydı. Lutfen yargılamayın hata yaptım yanlış olduğunu biliyordum ama duygularımı kesinleştirme bahanesine sığındım ikisiyle de aynı anda goruşmeye başladım niyetim birini sonlandırmaktı ancak yapamadım. Doğum gunumde ikisi de plan yapmıştı ancak arkadaşımla buluşacağım demek zorunda kaldım yakalanma korkusuyla ikisiyle de buluşamadım ancak ikisi de evime geldi. Kotu bir yuzleşme yaşandı, cocuk biraz hırpalandı aralarına girmek istedim ancak yuzume tukurup gitti, diğeri de arkasından. Aklım başıma gelmeye başladı hissettim heves peşinde koşup uzun sureli ilişkimi mahvettiğim icin konuşmak istedim acmadı evine gittim karşı apartmanın onunde ablamın nişanlısının kardeşinin arabası vardı. Cok korktum ısrarla kapıyı caldım tişortsuz actı beni gorunce biraz sersemledi gibi oldu,
hızla girdim kız mı var dedim bakındım ben senin gibi karaktersiz değilim dedi arabayı soyledim bana bağırdı ne hakla gelirsin gibi şeyler soyledi o şerefsiz de ne hakla evimin yakınına gelir bir bulursam elimde kalır yarım bıraktığım işi bitiririm gibi şeyler dedi beni dışarı attı. Cok kalbim kırıldı ama haklıydı hata yapmıştım biraz icinin soğumasını bekledim. Birkac hafta sonra işyerine gittim ayrıldığımızı bilmeyen elemanı X abi son gunlerde cok uğramıyor işi bize bırakıyor dedi. İki haftada yeni birini bulmasına inanamadım takip etmeye karar verdim. Hep kacırıyordum, bir gun ablamın arabasını alıp butun gun ardından gittim ve beynimden vurulmuşa dondum, ablamın nişanlısının kardeşinin evinin onune park etti ve saatlerce beklememe rağmen cıkmadı kapıyı calmaya cesaret edemedim cesaret edemedim eve dondum ertesi gun erken gidip onun arabasına binmesini bekledim sonra posta kutusundaki yedek anahtarla iceri girdim, her şey derli topluydu duzenli bir adam olduğu icin. Ona ait olmayan bir gomlek dışında. Diğerlerinden 2 beden kucuktu ve cocuğun giydiği gomleklere cok benziyordu. Sizce neler oluyor? lutfen yardım edin.!!!
Sevgililerim beni aldatıyor (mu)?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgililerim beni aldatıyor (mu)?