Merhaba kızlar sadece 1 ay kullandı oğlum yazlıktan dondugumuzde evimiz kucuk oldugu icin sıgmadı yoksa cok beyenerek almıştım

urun ozellikleri

ben 179 tl aldım kızlar 150 tl satıyorum cunku hic kullanılmadı ve fotonun aynısıdır

stand metal hamağın uzerinde bebeğin gozlerini etkilememesi icin mat cila vardır
urunun kumaş kısınları %100 gabardindir
bliss metal hamak 42*1.5mm celik borudan imal edilmiştir
uctan uca uzunluk 1.5 metre bebeğin yattığı kısım ise 1 metredir ve genişliği 50 cm dir
urunun icinde minderi ve carşafı bulunmaktadır
cibinliği bebeğinizi haşerilerden korur ve huzurlu ve sağlıklı bir uyku uyumasını sağlar
istediğinizde 5 dakikada sokulebilir ve seyahatlerde yanınızda taşınabilir
kafa duzluğunu ve bel kaymalarını onler
bebeğinizin omurgasını destekler ve omuriliğin gelişmesine fayda sağlar
bebeğiniz cenin pozisyonunda yattığı icin gaz problemini engeller ve kolik sancılarına son verir
sağlığa zararlı kimyasal maddelericermemektedir
0-4 yaş arası cocukların kulanımına uygundur
taşıma kapasitesi: 20 kg dır
urunun ebatları:80cmx65cmx150cm
urunun ağırlığı:10kg
uretim yeri:turkiye
2 yıl garantilidir!!!
Hamağın bebek gelişimine faydaları
hicbir bilimsel istatistik vermemize gerek olmadan her anne bilir ki ozellikle kolik sancısı ceken cocuk sallanarak daha rahat uyumaktadır.hamakta uyumanın uyku suresini uzattığı bir gercektir
bebeğin hamaktaki yatış pozisyonu bebeğin rahim ici duruşunu taklit ettiği icin psikolojik acıdanda rahatlatıcıdır.
Ayrıca hamaktaki yatış pozisyonu omurganın doğal duruşunu destekler.hamakta yatarken donemeyiz.ama zaten bebekler kendi kendilerine donemezler.bırakın hamağı yatakda olsalar dahi sağa sola donemeyecekler.biz zaten ani beşik olumu sendromu korkusuyla bebeklerimizi sırt ustu yatırıyoruz.bu durumda da bebeklerimizin kafasının arkası duzleşiyor.hamakta yatan bebeklerde ise kafa duzleşmesi sendromu yaşanmıyor(flat head syndrom)
duruş pozisyonundan dolayı ani bebek olumu sendromuna karşı da guvenlidir.hamakta uyuyan bebeğin oksijensiz kalması ya da kendi kusmuğunda boğulması yatiş pozisyonu itibariyle mumkun değildir
eğer sırt kasları konusunda endişeliyseniz hamağın icerisine bebek beşiklerine konulan turden bir şilte serebilirsiniz