Korkularimm.. benim gibi duşunen varmi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Korkularimm.. benim gibi duşunen varmi?
-
02-10-2022, 21:58:35Merhabalar. Benim cok fazla kaygilarim var. Ozellikle cocugum olduktan sonra basladi. Babam ve anneme bisey olacak diye hastalik acisindan cok korkuyorum. Kardesim araba kullanirken yolda basina bisey gelir diye endişeleniyorum. Cocugum 3bucuk yasinda evde kapi baca pencere ne varsa kilitliyorum biz uyurken kapidan cikar balkona cikar duser yada camdan bakar acar duser allah korusun pencere kiliti taktirdik. Yada birine misafrlige gidince kizim oynarken cam balkon acikmi degilmi kontrol ederim yonelmesin diye. Yada balkonda otursun oynasin diye cocugumu dedesi babane hala babasi dahil guvenip emanet edemiyorum bakmazlar cocuga cocuk duseblr diye. Babam cocugu alip evin yakinindaki parka goturuyo donene kadar kafayi yiyorm dusunceyle ya biriyle lafa dalarsa cocuk kaybolursa diye. Bunlar genel korkularim surekli bende olan kafamda kurdugum seyler yuregim sizliyor ya bigun gercek olursa diye bunu yasayan varmi bu hastalikmi hastaliksa tedavisi nasil bu dusuncelerimden kurtulmak istiyorum cok kotu bisey smdiden tesekkur ederim