eşimin komşunun kucuk kızının tuhaf hareketlerine musade etmesi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- eşimin komşunun kucuk kızının tuhaf hareketlerine musade etmesi
-
02-10-2022, 21:57:59merhaba hanımlar 1 yıldır goruştuğumuz cok sevdiğim bir komşum var onun kucuk kızının daha once hicbir cocukta gormediğim anormal hareketleri var babası da defalarca uyarmış kızmış yapma diye annesi de kızıyor alışkanlık haline getirmiş diyor bu kız ilkokula gidiyor aynen buyukler gibi davranıyor kucuk buyuk erkek gorduğu zaman ona temasta bulunuyor belki inanmicaksiniz ilk başta ben de acaba dedim hep ama yok cocuk normal değil hadi o ne yaptığını bilmiyor da benim eşim sozde cok dindar 1 senedir kız defalarca sarılmalar elini omzuna koymalar yuzunu sakalını okşamalar boyle hareketlerde bulundu eşime o ne yaptığını bilmiyor daha cocuk ama sen musade etme bizim kızımız onun babasına bu şekilde yapsa senin icin sıkıntı değil mi dedim evet doğru dedi ama dun de kız bize geldi eşime yine o şekilde temasta bulundu aynı buyuk gibi sevgili gibi hadi o ne yaptığını bilmiyor eşimin de acaba hoşuna mı gidiyor ki abicim cekil demedi sen duzgun bi adam değilsin dedim konuşmak istemedim gitti başka odada yattı şimdi artık ne yapacağım bilmiyorum onunla iyi olmak ta istemiyorum artık cok soğudum biliyor rahatsız olduğumu ama izin veriyor