Arkadaşlar daha onceki konumda bahsetmiştim. Eşimle sorunlar yaşadık 7 ay once. ve ben mesajlarında iş arkadaşıyla samimi konuşmalarını gormuştum. Ona sorduğumda sadece dertleştiklerini evlilikle ilgili cok yıprandığını soylemişti vs vs Sonra şiddetli kavga sonrası anneme gittim 2 yaşındaki cocuğumla o da kendi annesine. Sonra ben yine de yuvamı kurtarmak adına cok adım attım, ailem keza yanımda oldu ona kotu bir şey soylemedi hep yapıcı olduk. Kendisi ilk onceleri ayrılmayalım diye yalvardı sonra u donuşu yapıp asla istemediğini defalarca soyledi. Ben evliliği yormuşum kavgalarımla ben bu duruma getirmişim her şeyden ve herkesten soğumuş gibi gibi cumleler kurdu. Hatta cocuğum babaannesinde kaldığında beni evde istemedi ben direndim sabrettim (anneanne babaanne donuşumlu bakıyor) siz buna ister travma diyin , ister şok, ister basiret bağlanması sonuc itibariyle pes etmedim. Bir de cocuğum babasını sorunca duygusal davrandım kendimi geri plana koydum sanırım. Bir gun annem gitti ailesinin evine annemin karşısında sut dokmuş kedi gibiydi. Her şeye tamam dedi hatta yeni ev tutuldu ailelere yakın. olay bundan sonra yine karıştı en ufacık tartışmada seni bu evde oturtmam dedi, hicbir şekilde taşınmaya yardımcı olmadı, elini bile surmedi.. Bunun nedeni ben istemedim siz istediniz diyebilmekti. Neyse ailem, onun ailesi ve ben maddi manevi ustlendik evi taşıdık hem de onun ailesinin yakınında bi yere. Bayram tatili boyunca ben yazlıktaydım kendisi bizim hazırladığımız evde kaldı. Cocuğumla benim geleceğim gun ilk kez evimde yaşayacağım gun ne tesaduf ki şehir dışında işe gitti. Şimdi hala yok gunde 2 kere arıyor ama geldiğinde bizimle yaşayacağını sanmıyorum. Bu da sorun değil boşanma davasını acıcam iyi bir avukat arıyorum ama kac gundur oğlumla yalnızım heğ ailem ya da o vardı yanımda.. şimdi sudan cıkmış balık gibiyim. guclu olmaya calışıyorum ama gardım duşuyor, cok karamsarım. Cok da borca girdim kafam karışık. İş cıkışı oğlumu alıp evde ne yapıcam ki diyorum her şey anlamsız geliyor. Kadın olarak o kdr alışmışız ki hep yanımızda birilerinin olmasına ne zormuş yalnız hayat kurmak Kitaplar aldım kitap okuyup, yoga ve pilatese başlıcam. Hatta bugun ilk pilates deneme dersine katılıcam. Başka turlu icimde biriken kotu enerjiyi dağıtamıcam gibi hissediyorum. Biliyorum su akacak yolunu bulacak ama umarım bu fırtına cok surmez. Ruhuma yaz gelsin istiyorum, oğluma faydalı stressiz bir anne olmak istiyorum. Sizinle de paylaşmak istedim, iyi ki varsınız Not: ailesine yakın ev olduğu icin dava acınca ordan da taşınmak zorunda kalıcam. Kendisi yarın geliyor bakalım neler olacak..