Bebek İkinci El 6 aylık anne babasız kız bebek icin
İkinci El0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El 6 aylık anne babasız kız bebek icin
-
02-10-2022, 21:57:39Arkadaşlar soylenmez boyle şeyler ama benim her zaman yaptığım bir şey vardır cocuğu olan kişilere tanıdıklarımdan alırım ondan ona ondan ona kıyafetler taşırım hep bir suru genelde teyzemlerin muhitinde maddi durumu iyi olan insanlar vardır imkan oldukca bebek kıyafeti vermek isteyenlerden alıp kendi mahallemdeki bebeklere getiririm cokta hoşuma gider ... yalnız dun akşam komşumdan duydum ben tanımıyorum ama mahallemizde annesi olmuş bir bebek var sanırım emin değilim ama babası da sahiplenmemiş anneannesi nufusuna alacakmış durumuda yokmuş ben kendi adıma cok uzuldum elimden geleni yapmaya calışacağım onun icin kıyafet vs. oldukca cevreden vermek istedikleri surece tabiiki insanlar onu onereceğim sizlerde tabiki istediğiniz surece (lutfen kimse kendini zan altında hissetmesin) bebek kız ve 6 aylık kullanmadığınız ve vermeyi duşunduğunuz eşyalar olursa onceliğinize bu bebği almanızı rica etmek istiyorum ... yine soylediğim gibi kimse kendini zan altında hissetmesin ben zaten cevremden mumkun olduğunca zaten destek almaya calışacağım ama buradada yazmak istedim cunki her zaman cevremdekiler yeterli olmayabiliyor ki zaten hep bu konuda aracı olduğum icin coğusu elinde olanalrı verdi ve ben başka başka bebeklere dağıttım o yuzdende burayada yazmak istedim ... anlayışınıza sığınarak tabiiki ... herkese teşekkur ederim... normalde bir elin verdiğini diğer el bilmemeli derler tabi ama anlamanız icin baştan soyleyeyim kendi uzerime duşeni elimdeki imkanlarla komşularımızla beraber yapmaya calıştık bunuda belirtmek istedim ki iciniz rahat etsin...