Babamın telefonuna bakmalı miyim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Babamın telefonuna bakmalı miyim
-
02-10-2022, 21:56:50Babam bugune kadar hic telefonunu saklamadi her gece alarm kurar hepimize ayrı ayrı sorar hatta size de kurayim der teleofnumuz olduğu halde. Dun aksam anneme kendi telefonundan kur demiş. Kendine mesaj filan geliyormuş ediyormuş . Kendisi kebapcı . İlk dedi ki yok usta gelirken domates al şunu al bunu al yazıyorlar ne.alaka dedi annem . Ya işte ickili mekan abuk subuk şeyler yazarlar icip icip dedi. İckili bir restoranda calışıyor kadınlar filan var abuk subuk tabi calışan. Gecen de sarhoşken bana bn aileme.bakarim işte kendi.hayatima mesela bana surdayim gelsene hayatım.yazan kadın olur gitmem o bir suru erkeğe yazar hangisi tutarsa filan diye bişey zirvaladi bende ne diyorsun baba ya diyip yatmaya gitmistim. Zaten canımı hemen sikabilen biriyim. Belki kadinlar abuk subuk mesaj atıyor bilemicem de bugune dek babamın boyle bir vukuati olmadı kendisi aldatanlara da agir konusur ama şuan boyle telefonunu saklamasi sacma. Annemin umrund değil aman kim bakacak ona ne oleisne işte diyor teleofnunu hep yanında tutuyormus ama babam.artik onu da.soyledi. gizlice telefonuna baksam uyurken mesajlaşma filan gorsem napicam bide bu var işte
(