Herkese iyi akşamlar cok bunalmış durumdayım sırf bunun icin uye oldum konu abim. Ben 17 yaşımdan beri calışıp para biriktiriyorum en buyuk hayalim orta direk bir arabamın olmasıydı ki oldu da cok şukur tam 7 sene para biriktirdim bir yandan okudum bir yandan calıştım kendime orta model ama tam istediğim gibi bir araba aldım. Arabayı alırken de abimin uzerinden kredi cektik ben ona eksiksiz kuruşu kuruşuna verdim krediyi hemen kapattık.

Neyse konuya gelecek olursak abim 32 yaşında hic evlenmedi sorumlu ve efendi gozuken amma velakin aslında sorunlu ve kelimenin tam anlamıyla zorba bi adam. Ben sana babam oldu babalık yaptım her istediğini aldım emek verdim diye diye arabamı bana kullandirtmiyor. Arabayı onun uzerine aldık bu şartla cekti krediyi ve kızlar yemin ediyorum 1 kuruş bile desteksiz tek başıma odedim. Şimdi benim ne zorluklarla hayalini kurarak aldığım arabamı kullandirtmiyor sabah aliyor anahtarı vermesem zorla aliyor cunku kaba saygısız zorba biri lafım gecmiyor gece getiriyor. 1 senede arabayı toplasanız 10 kez anca surumuşumdur ayda yılda bir ağlaya ağlaya alıyorum 2 saat sonra arıyor getir arabayı diye.

Bu arada asıl inanılmaz nokta kendisinin benimkinden cok daha pahalı bi arabası var. Maaşı da dolgun. Benim kotu arabama goz dikmiş gibi yemin ediyorum kendimi aşırı gariban hissediyorum. Ayrı eve cıkıp kurtulamam kucuk şehirdeyiz ve cok yobaz biri benim yakama yapışır bırakmaz. Bir yandan bir senedir kendimi enayi gibi hissediyorum diyorum ki kendime ayşe sen bu arabayı kendine almadın mı binbir turlu zahmetle almadın mı şimdi bir yere gidecek olayim otobusle gidiyorum ya da yuruyorum. Icine bir araba kokusu bile astirmiyor iyice benimsedi. Aşırı beleşci ve bencil bir insan nefret ediyorum kızlar ne yapmalıyım yemin ederim boğup atasım geliyor kucuklukten beri hep zorbaydı kimse soz geciremezdi her malıma el koyardı.