yardım edin cok kararsızım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- yardım edin cok kararsızım
-
02-10-2022, 21:55:44merhaba bayanlar. 3 yıllık evliyim ve bir de cocuğum var.eşim iyi niyetli kimsenin kotuluğunu istemeyen asla kalp kırmayan dinine bağlı asla yapmaz dediğim bir adamdı. eşimin telefonuna başka bir kız tarafından gonderilen mesajları eşim silmiş ama ben yuklediğim bi proğramla gordum.yalnız karşı tarafın mesajları gorunuyor mesajlarda.o an kahroldum ne yapacaĞIMI BİLEMEDİM sesimi cıkartamadım sabahı bekledim.eşim erkenden işe gitti. eşim ailesine de sıkı sıkı ya bağlı birisidir.konuyu anne ve babasına anlattım oğlunuzun calıştırdığınız bir işci ile ilişkisi var dedim.şok oldular nerden biliyosun dediler mesajları soyledim.eşimin ailesi herkesten beklerler eşimden beklemezler o derece cok seviyo ve guveniyorlardı aynı benim gibi. babası akşam sorguya cekmiş, korkudan ben atmadım başkası benden gizli telefonumu alıp atmış demiş.bana da boyle acıklama yaptılar gelip.kurana el basıp yeminler etti eşim. ertesi gun kayınpederim iş yerinde kızı ve eşimi sorguya cekmiş .oda o kızdan hoşlanıyormuş bir iki kez sosyal medyadan rahatsız etmiş sanırım.neyse herkes buna inandı ama ben inanmadım.eşimi o akşam karşıma aldım bana doğruyu soyle ben hicbirşeye inanmıyorum dedim lutfen doğruları anlat dedim.oda ilk başta yine yanındaki işciyi sucladı haberim vardı seviyom falan dedi dedi ama benim ona da inanmadığımı gorunce gerceği itiraf etti.evet dedi ben konuştum kızla ben attım mesajları dedi.o ana kadar herkes kızla yuzleştirmek istemişti beni ama ben kabul etmemiştim gercekleri oğrendiğimde eşimin telefonunu aldım elinden, kızı aradım ve kızla goruştuk.kızın eşimin telefonunda gorduğum mesajlar senin başka işin gucun yokmu, benim ne duşunduğum onemli değil, profilinden goruyorum gercekleri vs vs hep sitem icerikliydi. kızla goruştum kız benim hicbir meyilim yok samimi arkadaşız bana cocuğunuzu anlatırdı vs vs sacmaladı durdu. kız bir akrabamızın arkadaşı akrabamızda aynı onun gibi eşine cevresine surekli yalanlar soyleyen herkesi kandırmayı cok iyi bilen cok akıllı bir kadın.ben onun yaptırmış olabileceğinden bile şupheleniyorum.cunku beni en başından beri kıskandı cekemedi surekli laf carptırdı.ben iyi niyetliydim o zamanlar hicbirisini farkedemedim.şuan herşeyi daha iyi anlıyorum.neyse eşimle kız arasına gelecek olursak aralarındaki bu samimiyet biz tanışmadan once de varmış.biz tanışmışız evlenmişiz bu kız surekli varmış.eşim benden telefonunu mesajını saklayan birisi değildir diyorum ya dunya iyisi dersiniz tanısa. mesajlaşmamız surekli değildi dedi kız o yazardı arada bir hal hatır sormak icin falan dedi.eşimde bunu soyledi ama inanmıyorum. aralarında cinsel bir birliktelik duygusal bir beklenti hic olmamış.şuan bana soylenenler bunlar.ertesi gun kayınpederimi aradım.oğlunuz herşeyi itiraf etti dedim o konuşmuş kızla hepimize de yalan soylemişler dedim. cok kotu oldu zaten rahatsız iyi insanlar onlarıda uzduğum icin ayrı uzgunum.. ertesi gun kayınpederim eşime hayatında hic unutamayacağı buyuk bir ders vermiş. eşim bitkin ve perişan halde eve geldi.kayınpederimin onunla konuştuğunu ona bazı testler yaptığını ve kp min ona sen allahı inkar eden bir insansın dediğini soyledi.testler sonucu eşim psikolojik destek gormeye başladı.resmen kahrolmuştu.kayınpederim psikolağa gidip onun yonlendirmesiyle yapmış bunları ve eşimin psikolojik ve ya davranışsal bir hastalığının olabileceğinden bahsetmiş.cok onceden beri ileri gelen bir rahtsızlığından oturu dinine bağlı gorunduğu halde kurana el basması vs durumlarını bu şekilde acıklamış. cunku eşimin ailesini cocuğunu eşini bu kadar sevip mutluyken bu şekilde davranması normal bir durum değilmiş. eşime de duzelene kadar bekliycem duzeldiğin gun oğlum diyip sarılırım sana demiş.eşim bitik ve mahvolmuş durumda başından beri bana yalvarıyor.beni bırakma beni bırakırsan biterim,ben seni cok seviyorum cocuğumu cok seviyorum diye.bi yanlış yaptım şımarıklık şerefsizlik ne dersen de diyor.şuan 1 hafta oldu eşime seni affetmicem dedim.bu bir aldatma kimine gore kabull edilebilir kimine gore ise asla kabul edilemez. bu platformda bir suru olay okudum ve şahit oldum bizim kadınlarımız cok sabırlılar.ama sanırım benim sabrım buraya kadarmış.yaşananları kabul edemiyorum bu şekilde bir evliliğin devam edemiceni anladım.herşey gulluk gulustanlıkken bir anda tepetaklak oldu.bu durumu gururuma yediremiyorum.boşanma surecini nasıl yonetebilirim destek olursanız sevinirim. bu eklemeyi gec yaptım ama sağlıklı bir karar verdiğimi duşunuyorum.olayın etkisi ile bende bir şok etkisi vardı ve asla yapmamam gereken şeyler yaptım şuan sağlıkllı duşunebiliyorum ve bu kararı aldım.