Kafama her şeyi takarım gunlerce duşunurum rahat olamıyorum vurdum duymaz olamıyorum ozellikle kaynanamın sacma sapan konuşmalarını cok kafama takıyorum kendini hep haklı gorur mesela kendi kızı kaynanasıyla sorunlar yaşar hep suclu karşı taraf kendi kızı sutten cıkmış ak kaşık kızının kaynanasının kızına yaptıklarını bizzat kendisi de bana yaşattı ama farkında değil cunku kendini cok iyi bi kaynana gibi goruyor kafama takmak istemiyorum anlatsın konuşsun dursun ciddiye almak istemiyorum he he deyip gecmek istiyorum eşimi seviyorum evimi seviyorum ama kaynana benim moralimi bozunca her şeyi bırakıp gitmek istiyorum ama idare etmekten başka da carem yok yuvamı yıkamam sırf kaynana icin elimi vicdanıma koyup duşunduğumde kaynanam o kadar da kotu değildir idare edilmeyecek bi durumu yok bugune kadar idare ettim etmeye devam etmek istiyorum evimiz ayrı duzenimiz ayrı haftasonları falan goruşuyoruz oyle dip dibe değiliz Allah ’a şukur eşimde o konuşsun onemli olan bizim duşuncelerimiz onun demesiyle hic bir şey olmaz diyo ben nasıl rahat olurum soylenenleri takmam yuvamı yıkma duşuncesini aklıma getirmem şimdiye kadar hic bi kavgamız gurultumuz olmadı cok şukur bundan sonra da olmasın ama ben nasıl rahat vurdum duymaz nasıl olurum