Merhaba arkadaslar,

Benim samimi olduğum bir arkadaşım vardı, evet "vardi" cunku o yok artik, oldu! Arkadasim Fatih ile tanışırken cok mutluydu, onun nasıl mukemmel bir erkek olduğunu soylerdi.. Arkadaşımı ilk kez boyle mutlu huzurlu ve asik gordum aradığı aşkı buldu diye duşunduk hepimiz.. Fatih cunku surekli suprizler yapardi, cicekler yollardi.. Bir gun anı bir kararla arkadaşım evlilik teklifini aldığını ve evleneceni soyledi. Biz arkdasi olarak mutlu olduk ama aceleye getirme diye uyardik. Aşk gozu kor eder ya hani hepimizin başına gelmiştir. Dinlemedi! Sonra nişandan tam bir ay sonra bir tuaflik hissetim, birşey var ama soylemedi , ustune gelmeden guzel bir dil ile : biz arkadaşiz bir derdin varsa sakın cekinme ne zaman olursa olsun seni dinlemeyi herzaman musaitim, bunu biliyorsun değil mi dedim. Sonra icindekilerini anlatmaya başladı.

: Valeria, Fatih gelip yuzuğu attı, sebeb siz yere ( Fatih da once evlenmisti ve cocuğu var) neden diye sorduğumda Fatih in cevabı ben evlenmeyi duşunmuyum korkuyorum diye soyledi halbuki evlenmeyi en cok o istiyordu?
Arkadaşım buna cok uzulmuştu, en cok zoruna gidende.. Ailesi bunu istemeye gelirken : bu kız niye boyle halsiz bundan gelin olmaz, hasta bu.. ( arkadaşım bir rahatsızlığı vardı Turkcesi nedir bilemiyorum ama oyle tehlikeli bir hastalık değildi. Ve bundan 2 yil once arkadaşım mide kelepceyi taktı.. Benm arkadaşım Fatih'in annesi ve ailesi dolduruşa getirdiğini duşundu. Ama yuzuğu atarken ailesi gelip konuşmadı bile onlarla , arkadaşım arıyor onun annesini ve babasını yuzune kapatıp engeliyor. Benim zavali arkadaşımın ici cok yanmıştı. . Benim hatam ne , neyaptim diye sorguladi.

Bir gun oturup yine konuştuk, arkadasim babasına aşık bir kızdı ama babası vefat etti. Onun ozlemi cok vardı. Bana bir akşam şoyle bir konuşma yaptı : VALERİA, babani ruyamda gordum, beni cagriyor.. tuaf bir şey var icimde. Sanki olucekmisim.. Ben olursem obur dunyanda iki elim onların yakasında olucak dedi. Bende sacmala hani klişe bir sitem diye duşundum ama nerden bile bilirdim ki bu klişe dediğim şeyin gercek olucagina

Bir kac hafta sonra ben tatile cikicam annemle az kafa dinlicem dedi, cok iyi olur diye sevindim. Arardım konusurdum ama o gulen neşeli kız yoktu.. Bana en son Valeria, ben artık sagligimla ilgilenicem o beni duşunmuyor bende dusunmem dedi, şuan tatile geldim ve kafamı dinlenicem bunu duyduma sevinmistim..

Bir gun kala, Tatilden dondu konuştuk yine herşeyi iyidi yorgun olduğunu soyledi bende ustune gitmedim biraz dinlensin diye aradan 1 gun felan gectim. Mesaj atıyorum cevap yok, yen telefon aldığım icin ve numara eski numaralar da gitti ve yoktu ulaşmak icin ailesini) ve biz 1.5 saat felan uzakta oturuyoz. Sonra bi kac saat sonra mesaj geldi : Sevim hastaneye kaldirildi acil, ve yoğun bakımda olduğunu soyledi onun telefonuna mesaj yazarak. Ben inanmadim inanmak istemedim. . O an kahroldum mafoldum, hatta eski nisanlisina bile aradılar onlar aslında velileri cunku dini nikahı ve resmi kiymislardi..

Verdiği cevap ne oldu biliyormusun ": neden gelim, herşey bitti. Gelmemin bir anlamı yok.
Aynı boyle dedi. Kızlar, bir insan bu kadar taş kalpli olur mu? Bite bilir ama o senin nişanlım yada esin. Ayrilali 2 hafta bile olmadı. Bukadar kattar olur mu? Hic mi bir insan merhamet edip bir ailesine gecmiş olsun demez onu bile yapmadı..

Ertesi gunu arkadaşım vefat etti, benim guzel kalpli arkadaşım gozlerini yumdu haklıydı hissetmişti.. Ve kızlar, yattığı odada hastane) babasının vefat etti aynı yerdeydi, Bunu duyunca tuflerim diken diken oldu.. Ailesi de hissetmişti Sevim kurtulamicak
Herşey bukadar tesaduf olur mu..
Arkadaşıma cenaze namazını kıldılar, beyfendi ise istersen gelim diye bide dalga gecerek yanıt verdi. Duşundukce bile sinir oluyorum..
Benim melegim oldu, o ise 1 hafta sonra yabanci sevgilisi ile tatile gidip mutlu pozları Face koydu ( halbuki sevim in annesin Facebook'a var) ulan biraz merhamet...Bunu o zavali gozu yaşlı anneye yapılır mı? Sonra zaten anlaşıldı onun hayatında başkası olduğu onun icin ayrılmak istediğini. Şuan baba oluyor hemde evlenmeden once kızı hamile bırakti..

Cok uzuluyorum, bazen cok değer veriyoruz insanlara ama karşı taraf bilmiyor siz siz olun kimse icin herşeyden vazgecerek uzulup karaları bağlamayın kizlar. Değmiyor olan bizlere oluyor..

O FATİHİN ANNESİ BABASI BİLE BAŞ SAĞLIĞI DİLEMEMİSTİ, ,ARTIK UTANCLARİNDANMİ BİLMİYORUM. BENİM ARKADAŞIMLA DALGA GECTİLER BU KIZ HASTA BİRİNE BENZİYOR diye!

Hastalığı ne diye soran olmuş : vucuduna bakteriye yaymış ve mide kelepcesi yaptırmıştı, ondan ayrılınca yememye icmemeye başladı cokta zayıfladı..