Hep platonik !
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Hep platonik !
-
02-10-2022, 21:54:30Kızlar gecen yıl 25 martta tanıştık bir yıl boyunca arkadaş gibi takıldık benim ona olan hislerimden haberdar tabi, bana hic bir zaman sevgilim olamazsın demedi hep acık kapı bıraktı hep canım cicim bebeğim bu tarz konuşmalar ama hic beraber olma konusunda bir adım atmadı 3 ay once kadr birgn artık dayanamadım tek aşkımsn dedim oda actı artık konuyu, ben seni seviyorum ama arkadş olark dedi ciddi bi ilişkiye hazır değilim senlede laylaylom takılmak istemyrm fln bildiğinz klasik hikayelr, işin uzucu tarafı bana yalan soylemesi aptal yerine koyması, ben ona dedim tamam beni sevme ama benm seni sevmeme laf etme tamam dedi, neyse dedim bişey sorcam durust ol tamam sor dedi, sevdiğin hoşlandığın yada gecmişte aklında kalbinde kalmış biri varmı dedim, yemin etti allah canımı alsın ne kalbimde ne aklımda hic kimse yok dedi, uzun bir sure ciddi ilişki duşunmuyorum dedi. tamam dedim oda sen benm canımsın herşekil yanındaym dedi tamam dedim cıktım facedn. 1 hafta kadr hic konuşmadık sonra bi sabah kalktım proflini kontrol ediyorum birde ne goreyim gecen yıl benle tanışmadn once beraber oldugu kız arkdşyla tekrar barışmış birde gozumun icine soka soka ilişksi var yapmş. bir an duraksadım hic birşey hissetmedm kendi kendme bitti dedim ( gerci yeni yeni dank ediyo, cok ozlediğimi şimdi daha iyi anlıyorum) artık hic bir şekilde ne aramak ne sormak yok dediğimde yaptım şu zamana kadr hic aramadm yazmadım tek kelime etmedm benki onla konuşmadgm tek gun benm icn kabus gbi gecerdi ama kendi hakim oldum inadım tuttu. neyse işin tuhaf yani daha sonra facede beni gorduğu gibi cıkıyodu yada cevrimdışı takılıyodu sanki ben onu gorur gormez yne musallat olcam. neyse bi kac hafta once baktım sadece ilişkisi var kız arkadşı facesini dondrmuş sandım baktım yok acık ama onunda ilişksi var sonra kız arkadşı dondrdu facesini. sonra bu artık her allahın gunu facede hic cıkmıyo beni gorduğundede kacmıyo artık hatta dun bi soz paylaştm hemen beğendi aylrdr bendn kacan insan gerci sonra aynı sozu kendi duvarnda paylaştı ama şaşırdm acıkcası yapmazdı boyle birşey ben şmdi ne yapıcagmı şaşırdm asla ama asla telefnda aramam sormam ama bir umut facede yazmasını bekliyorum gece gec saatlere kadr belki yazar diyorum ama tık yok ne yapıcağımı şaşırdm bir yol gostern kızlar