selam ablalarim kendimi atacak yer bulamadım ata ata buraya attım şu kardeşinize Allah rızası icin bi akıl verin de başıma toplayayim
universiteyi bitirdim oğretmen olarak.ama biliyorsunuz atama belası var bir şekilde hayata tutunmaya calışıyorum ekmegimin peşinden gidiyorum. bundan aylar once ne ayı neredeyse bir sene olacak cok problemli bir ilişki atlattım. nisanlanacakken aldatıldım vs vs. ama hal boyle ki bir sene olacak ben bunu atlatamiyorum benim icin cok travmatik oldu. hic beklemediğim birşeydi. ve yaşadım kah aağladım kah guldum icime atmadım. anılarımizin olduğu yerlere de gittim saatlerce oturdum ağladım. ama neredeyse bir sene olacak ne bi hayatıma kimseyi alma ne tanışma ne kendime ozen gosterme isteği hic birsey yok. bildiğin yaşayan olu gibiyim. biraz da gelecek kaygısı da etkili bu duruma aslında. Ve ve oğrendim ki o kişi benden onceki kız arkadaşıyla barışmiş ciddilermiş vs. hem guldum hem uzuldum. Nedenine gelecek olursak o kız ben varken onun peşinden koşuyordu kız benim varlığımdan haberdardi evlenme yolunda adımlar attigimizi biliyordu. kendisini eski sevgili kişisi cok fena terslemisti. Buna rağmen kız taviz vererek barışmış. eski sevgili kişisini demiyorum zaten o midesizin teki tukurduğunu cok iyi yalar. yani kısacası herkes hayata bir yerden tutunmuş. ben haric. kendimi cok değersiz ve sıkıcı hissediyorum. Hayata nasıl tutunmaliyim nasıl bir yol izlemeliyim
herkesin bir derdi var benimki de aptallık
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- herkesin bir derdi var benimki de aptallık