Hanımlar ben 4 yıllık evliyim. Sorun şu ki ben evlenmeden once uzaktan bir akrabamızla konuşuyordum. Annesi beni cok seviyordu cocuğuna da demiş bu benim gelinim olacak vs. ustume salmışlar. Aynı şekilde annemde cok istedi onu. Konuşuyorduk ama bi turlu icim isinmamisti ben arkadaş gibi konuşuyordum bazen bana cok duygusuzsun bilmesem erkekle konuşuyorum sanicam vs diyordu. Anneme de defalarca onu sevmediğimi istemediğimi soyledim ve ayrıldım. Peşimi bırakmadı. En son yalanlarını yakaladım kızlarla cekindiği fotoğraflari gordum vs. Kestim attım herşeyi. Aradan 1 ay gecti eşimle tanıştık evlendik. Annesi duğunume gelip altın taktı (onuda anlamadım) Sonra bu dengesiz beni evlendiğim gunun sabahı aradı sacma sapan konuştu. Bende bastım kalayı kapadım. Eşimle bir suru tartıştık. Haberi vardı zaten eşimin olmasa demekki ilk gunden yuvami yikacakti.
Neyse bu gidip bnm kuzenlerime asılmaya Talia1453 kendi kendine gelin guvey oluyordu aramızda birşey yoktulara kadar cirkinleşti. Bende anneme al işte senin istediğin adam neler yapıyor diye eşimin yanında anlattım. Annemde onlara gitmiş hemen. Annesi ve babasına oğlunun ayağını denk almasını soylemiş. Annesi bizim konuştuğumuzu bile bilmiyormuş gibi davranıp oğluyla konuşup annemi aramış. Evli barklı kadınin hakkında onunla konuşuyordum diyemezdim oyle birşey salladım o zor durumda kalmasın diye diyormuş. Savunmaya bakar mısınız annesini keklemis ama bana sokmez. Tum bunların uzerine beyefendi şimdi sozleniyormus. Abes olansa babasının ısrarla babamı arayıp kız istemeye sizde geleceksiniz diye ısrar etmesi. Annem ve babamda onlarla gidecekmiş. Ama annem gitmek istemiyor tabiki. Bu arada babaminda haberi yok bizim olaydan. Resmen babama bnm yuvami yıkmak isteyen birine kız istetecekler..... Ne bu ısrar yani napmaya calışıyor bunlar hic mi utanmıyorlar ?
Amacları ne anlayan varsa beri gelsin?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Amacları ne anlayan varsa beri gelsin?