Merhaba hanımlar,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Maaşımın hak ettiğim duzeyde iyileştirilmemesi nedeniyle altı yıl calıştığım işten ayrılmıştım. Bu seneki zam oranı her zamankinden fazla olmuş, genelde %10-15 civarında yapıyorlardı, bu sefer %35 olmuş.
Gecen sene ayrılmıştım, hicbir şekilde kotu bir ayrılık olmadı. Herkesle tek tek vedalaştım, hala goruşup konuştuklarım var. Sadede gelirsek, uzun zamandır iş bulamadım. Gectiğimiz hafta eski mudurum beni aradı, tekrar oraya gelmemi istediğini soyledi. Tabii bu onun isteğiyle olmuyor; yonetiminde onaylaması lazım fakat o onaylayacaklarından emin, cunku huzursuzluk yaratan kotu bir eleman falan olmadım hic.
Mudurum 1-2 hafta duşunmemi ve acele karar vermememi istedi. Bir yanım gitmek istiyor, cunku mutlu bir calışma hayatım vardı, tek sorun maaşımdı. Diğer yandan cok uzun suredir işsizim ve aşırı bunaldım. Paraya da ihtiyacım var. Bir yanımda 'şimdi bak yapamadı hemen geri geldi' diyecekler diyor. Biraz cekince var acıkcası.
Siz olsanız ne yapardınız? Gider miydiniz, yoksa yine boyle iş aramaya devam mı ederdiniz?
Eski İşinize Geri Doner miydiniz?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eski İşinize Geri Doner miydiniz?