Kaynatamların bize yaptığı evi gorumcem kıskanıyor surekli bizde
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kaynatamların bize yaptığı evi gorumcem kıskanıyor surekli bizde
-
02-10-2022, 21:51:09Merhaba bir onceki konumda eşimle kavga ettiğimizi ve evi terk ettiğimi yazmıstim hala kavgaliyız ve arayıp sormuyor coğu kişi kaynanamı falanda haklı gormuş herkesin kendi goruşu aslında bunu bende duşundum onların tarafından bakınca ben cok mu kotu bir insanım diye ama biraz okursanız benimde ne kadar haklı olduğumu anlıyacaksıniz. Eşim tek erkek cocuk 3 tanede gorumcem var biri bekar okuyo biri almanyada yaşıyor biride cok yakınimizda evli ve 3 cocuğu var. Bu en buyuk gorumcem. Beni hayattan soğutan kişi. Ben yaz gelmesin diye dua eder oldum inanın. Yaz geldimi bana hayatı zindan ediyolar almanyadaki gorumcemde geliyor ve onunda 3 cocugu var ve ikisi birlikte surekli bizde kaliyorlar cocuklarıma hic eğitim veremez oldum. Cunku ben bişeye karşı ciksam babaannesigilin istediğini yapıcağıni cok iyi biliyor. Ve ayrıca o cocuklarda surekli bizim eve girip cıkıyorlar bende rahatsız oluyorum. Benimde bi duzenim var. Gorumcemler kendileride cıksalar yanlarında cocukları gelse hic rahatsız olmam. Ama sırf bana gıcıklık olsun diye butun cocukları bana gonderiyorlar. O evide ben kesinlikle istemedim ben evlendikten 1 sene sonra yapılmaya başlandı ben 7 aylik falan hamileydim oğluma ust katı acıp yeniden bi kat cıktılar. Ve 2 senede falan tamamlandı iyice tamamlanmadanda oturduk. Biz icindeyken hala daha yapılmaya devam edildi. İlk başlarda cok umitliydim rahat etceğimizi duşundum ama gorumcemler hayatımdan bezdirdi. Eşimede yansitmaya başladım aslında oda istemiyor ablasıgilin surekli bizde olmasını ama bişey diyemiyor. Bana falanda destekti bu konuda sende kendini goster altta kalma falan diyodu ama ben ufacik kendimi gosterdim. Cocuğuma yaptıkları bi haksızlıga karşı cıktım. Ve eşimde bana surat yaptı hemen. Yani diyeceğim oki beni o eve geri goturmeye gelirse kesinlikle gitmiycem gerekirse boşanırım bu yuzden cok sevmeme rağmen huzurum kalmadı artık bana yapılanları bildiği halde hala daha onlara destek cıkarsa kendisi bilir