——Merhaba kızlar kısa ve net şekilde anlatmaya calışıcam
Yaklaşık 3 sene once ceyrekli bilekliğim kaybolmuştu. Arada aklıma geliyor uzuluyordum, bir yandan da bir yerlerden cıkma umidi vardı. Nişanlıyken hatta kendi evimi taşırken eşime dedim , belki de bazadan falan cıkar yani bunu soyleme sebebim bulduğuma eşim de sevinir
— annem bulmuş (bavulun dibinden)ama bana dedi ki; bana buyuk yemin et ki etmedim, dediki ben Allah ’a soz vermiştim, bulunursa ben sana aldım gibi yapıcam dedi (ayrı şeyler de alıcak tabi de) ben de o zaman tamam demiştim oyle anlaştık
— annem bulduğunu soylediğinde ben kac kere anlattım, anne lutfen yalan soylemeyelim . Eşimin sevindiğini gormek istiyorum. O da sevinir dedim. Annem ısrarla ama bak boyle niyet ettim, allah buldurdu, niyetimizi bozmayalım diyor
— bugun evlerinden cıkışta keseye koymuş, eşimin yanında acıklama yapıp verdi bana, icini acmadık,
- şimdi ben keseyi acıp aaa bu benim kaybettiğim bileklik mi diyeyim , ki buyuk ihtimal diyeceğim , annem surpriz yapmış demek diye. Annem kızacak ama doğru olan ve vicdanımın rahat edeceği bu. Veya eşim şuphelenir mi annesi hediye die verdi, kızı rahat edemedi diye
Lutfen annem, ben ve eşim yonunden duşunur musunuz? Yarına kadar karar vermeliyim ,annemlerden geleli bi saat falan oldu. Yarına kadar acmalıyım keseyi acıklama yaparak
İnan ’ın korkuyorum şuan yaa
Benim bilekliğim demeye bile