Mutsuzum :(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Mutsuzum :(
-
02-10-2022, 21:50:00Kızlar eşim cok bencil. Kendi ailesini ustun tutuyor hep. Sen bu evin kızısın o eski evi unut ayrı diyor. Bu ev dediği koydeki babasının evi. Haftasonları koye gidip sabahın korunden akşama kadar calışıyorlar ve benim de evde yemek yapmamı istiyor. Bikac kez yaptım pek de beğenmediklerini hissettim cok da memnun olmadılar. Artık icimden de gelmiyor. Aynı memleketteniz. Memlekete gidince coğunlukla koydeyiz. Ailemi gormek istiyorum cok az 1-2 saat anca gidiyoruz. Gezmeye de gidemiyoruz hic. Ailesinin durumu iyi tarlaları evleri var. Bi de yaylaya derme catma bir ev yapılıyor. Babası ordan burdan biraz borc almış. Hemen dairesinin kirasını almayım demiş. Memlekette eşime duşen bi daire var. Abisi aynı binada oturuyo. Babası da kira alıyo aynı binada. Bizden gidiyo hep. Abisi asgari ucret alıyo eşi de calışmıyo diye hep o olamaz onun durumu kotu diyorlar surekli ama en pahalı en marka eşyalar onlarda. Ben o kadar alamıyorum. Onlar odeyemeyince kayınpeder oduyomuş elaleme rezil olmayalım diye. Ama eşim abisinin de babasının da maddi bi derdini bile anlatsa cıkarıp vercek gibi mahcup oluyo. Ben de bıktım artık. Ben niye calışıyorum o zaman. Bana baskı yapıyo onu alma bilmem ne diye. Ev almayalım diyor. Kotu bi daire kiraladık uygun diye gecen sene evlenirken sevmiyorym burayı cıkmak istiyorum ev alalım diyorum hem millete dağıtamaz diye ama yok o kadar kredi odeyemem diyor. Surekli sıkıntı. Napcam ben yardım edinbnn