Merhaba Arkadaşlar,
Aslında bu konuyu hic acmayacaktım kararımı vermiştim ama akıl akıldan ustundur benimkinden iyi bir fikir cıkar belki dedim.
Sevgilimden 1.5 yıl once ayrıldım. Bana karşı bir saygısızlığı olmadı, anlaşamadık ayrıldık, o yuzden başlangıcta gayet guzel ayrıldım, meslektaşız, illa bir yerde goruşuruz, arkadaş kalalım, Allah yolunu acık etsin, sana karşı bir ofkem yok dedim. Ofke duyacak sebeplerim hic yokta değildi aslında ama iyi ayrılalım istedim. Bu bunu kullandı bir sure peşimi bırakmadı, baktım guzellikten anlamıyor her yerden engelledim. Tum ailesinden, arkadaşlarından yazdı, engelledim, mail attı, engelledim, pes etmedi yeni mail actı attı surekli cevap vermedim. Butun bunları sevgilim var sanarken yaptı bir de, erkek arkadaşım rahatsız oluyor diyorum dinlemiyor, guya cok kıskanctı, ayrıldıktan 2 hafta sonra erkek arkadaşım var dedim, ne ara unuttun buldun falan diye zırvaladı biraz ama yine pes etmedi, 2-3 aya bir ayrıldın mı yazıyor, cevap yazmıyorum, aman pes eder dedim cok takmadım ama surekli bir yerlerden cıkıp kendisini hatırlatmasından da aşırı rahatsızım aslında.
En son Aralıkta iş yerime cıkıp gelmiş, karşımda gorunce kendimi o kadar kotu hissettim ki, fiziki olarak bile kotu hissettim, bunu da kendisine soyledim, baya sinirlendim, bir daha asla tekrarlanmasını istemiyorum diye ustune basa basa uyardım. En son Şubatta hayatında biri yoksa goruşebilir miyiz lutfen yazmış, cevap vermedim kapandı konu ondan sonra.
2 gun once eve bir geldim, kapının onunde uzerinde ismin yazan bir kutu. Masanın uzerine konan uzerinde unvan ve isminin yazdığı saatlikler var ya ondan yaptırmış. Mesleğimde yeni bir unvan aldım onu yazdırmış, yeni unvanımı hicbir yere yazmadım, demek ki iş yeri sayfamı takip ediyor. En ust katta oturuyorum, oraya kadar cesaret edip cıkması acayip canımı sıktı, surekli erkek arkadaşım var diyorum, belki erkek arkadaşımla gelicem eve, onunla karşılaşıcaz apartmanda, zor durumda kalıcam, onu da gectim yuz yuze gelmek istemiyorum, bir insan bu kadar bencil olmaz ki. Arkadaşım gonder hediyesini kabul etti sanmasın dedi ama ben onunla muhatap olmak istemiyorum hic, zaten maddi değeri olmayan bir şey cope atayım fikrindeyim. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Bir de şoyle bir konu var, ben yeni bir iş yerine başladım, o da aynı yere başvurmuş. İşe başlarsa surekli yuz yuze geleceğiz, iş yerimi değiştirme imkanım da yok, devlette calışıyorum, aman boşver diyorum ama eminim ki orada da rahat bırakmayacaktır beni. Yapabileceğim mantıklı bir şey var mı sizce?
Eski sevgiliden gelen hediye
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eski sevgiliden gelen hediye