Bayadır dușunuyorum bunu sizinle de paylașmak istedim. Bir ben mi boyle hissediyorum ya da beni mi boyleleri buluyor bilmiyorum. Mesela bana evlenemedin diye hep soyleniyor, bakıyorum cocuğu olmayan arkadasa kim de sorun deniyor, cocuğu olana niye duşuk yer kazandı, bosanana neden bosandi vs kısacası neye sahipse karșı da yoksa dalga geciliyor ya da uzmek icin konusuluyor. Karşımdaki anlatmadigi surece bu kadar ozeline gelmem. Gecenlerde sacimi boyattim ne o 40 a gidiyorsun ondan rengine mi dondun dediler, gecen yil kilo aldim bu yil verdim kara kuru oldun dedi gecen yil ne kadar kilo aldin diyen densiz. Arkadas evlendi surecte beni kirdi doktu ustune gorusmedi kiskanca kadar dedi bir de dugunune gitmeyince laf etti. Agiz dolusu bekarsin diye gulduler bebegini hayirlamaya gittigim bir arkadas. Ne bileyim beni mi buluyor boyle cinsler ya da herkes digerinin mutsuzlugundan mi besleniyor. Yapi geregi pek laf diyemem ceker giderim iletisimimi keserim. Ama artik cok bunaldigimi hissediyorum. Resmen insanlardan sogudum. Biri yaklassa ne cikari var diyorum. Ne bileyim size de oluyor mu? Kimseye karismam etmem neden boyle oluyor anlamiyorum. Anlatip rahatlamak istedim. Kimseye anlatamiyorum bunlari.