Eşim Uzman cavuşluk sınavına girdi kazandı eğitime cağırmalarını bekliyoruz. Fakat Kayınvalidem gitmesini istemiyor.Gitmemesi icin bir suru dua ediyor. Şimdi diceksiniz ki evladı olduğu icin asker olmasını istemiyordur ama sadece bunun icin değil biz başka bir iş icinde şehir dışında yaşayamazmışız. Herturlu duayı zikiri cekiyor aman şehir dışına gitmeyelim diye.Bense gitmek istiyorum onlarla aynı şehirde olmuyor bunu eşimde biliyor ama kabullenemiyor. Surekli elleri ustumuzde.Bir ay once boşanma kararı aldık eşimle hakim sordu bana neden boşanmak istiyorsun diye bende dedim ailesi herşeye karışıyor zaten kayınvalidem beni istemediğini kac kez soyledi yuzume. Hakim de dediki başka şehirde yaşarsanız olur mu dedi eşimde bende evet dedik. Hakim sordu ayrılsanız kim en cok mutlu olur eşim dediki annem. Eşim herşeyin farkında ama o susmayı tercih ediyor. Şimdi korkuyorum eşim uzman olamaz olursa da biz gidince şehir şehir her gun gelir diye. Cunku kaynpederim tır şoforu hic durmaz eminim. Hatta kayınpederime bizde onların olduğu şehirlerde yaşayalım demişti.Durdukca duşundukce kafayı yiyorum duası kabul olacakta gidemeyecekmişiz gibi geliyor. Bana guzel bir duşunce verin lutfen.