Artık her şey uzerine geldiğinde tutunacak bir kimseniz sebebiniz bile olmadığında sizi ısrarla hayata tutunduran şey ne oldu? Nasıl atlattınız?
Bu benim ilk konu acışım bu gune kısmetmiş.. Bazen bazı şeyler insanları cok zorluyor gucunuz kalmıyor şuan da bu durumdayım. Derdim Var anlatsam anlamazlar hoş anlattığım da yanımda değil.. Bir yerden sonra kendinizi tekrarlıyorsunuz.. Kimseye anlatacak ne sabrınız ne de gucunuz kalıyor.. Burayı en başta derdimi anlatmak icin katılmıştım ama herkes gibi kelimeye bile dokemedim.. yazmayı o kadar cok isterdim ki herkes gibi icimi en azından birilerine acmayı boşaltmayı.. Sanırım yine yapamadım.. Yine de buraya kadar okuduğun icin de teşekkur ederim.. Tek soylemek istediğim birine sığınıpta boş hayallere kapılmayın sonra uzulen siz oluyorsunuz o seni her şeyden korurum diyen bile yok o zor gunlerin de bir tekme de o koyuyor ya da kullanıp fırlatıyor..
Yazımda kusur varsa lutfen kusuruma bakmayın.. Tekrar okuyup kontrol etmeyi bile duşunmuyorum değiştirim diye.. İyi akşamlar herkese..