sizlere kendime ait mısralarımla duygularımı ifade etmek istedim...
vatanımın şehidine...
korkma şehidim kanın yerde kalmayacak,
bu vatan hep dimdik ayakta kalacak.
o mehmetciklerki bayrağımızı şaha kaldıracak,
bak o zaman vatanımda şehidimin kanı akmayacak.
incitemez hic kimse bir turkun telini,
boşa vermez vatanım bu şehitlerini.
sahip cıkın vatanımıza sizde ey EY TURK GENCLERİ,
unutmayın sakın ha uzerimize duşen vazifeleri.
siz rahat uyuyun şehitlerim,vatanımızı bolemezler bolemeyecekler,
bayrağımızı indiremediler ,indiremeyecekler.
sonunda kendileri helak olup yok edilecekler,
o anaların ahından asla kurtulamayacaklar...
VATANIMIN MEHMETCİKLERİ ALLAHIN İZNİYLE KOKLERİNİ KURUTACAKLAR...
mislinay...
.....ŞEHİDLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ...

.....ŞEHİDLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ...

Ey,mavi goklerin beyaz ve kızıl susu, Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son ortusu! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım Sana benim gozumle bakmayanın mezarını kazacağım Seni selamlamadan ucan kuşun yuvasını bozacağım Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder Golgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, gunler doğmasın ne cıkar Yurda ay yıldıYurda ay yıldızın ışığı yeter Savaş bizi karlı dağlara goturduğu gun Kızıllığında ısındık, Dağlardan collere duşurduğu gun Golgene sığındık Ey, şimdi suzgun, ruzgarlarda dalgalan Barışın guvercini, savaşın kartalı Yuksek yerlerde acan ciceğim Senin altında doğdum, Senin dibinde oleceğim Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yuzunde yer beğen ! Nereye dikilmek istersen, Soyle, seni oraya dikeyim
Uğruna olmekse eğer seni yaşatmak, bin defa olurum de adına leke surdurmem Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma haini guldurmem!Denildimi bir yerin adına Turk beldesi, gozum al bayrak arar kulağım ezan sesiSen Mustafa Kemal’sin! Alın terim, goznurum! Sen olumsuz en yuce Turk! Sevincim, kuvancım, onurum… Sen yeni Turkiye’nin ilk mimarı Ilk harcı karan Catıyı ilk atansın Sen ilk oğretmen Baş kumandan Ulu onder Şavkı yarınlara vuransın Carpan yurek, akan kansın Sana nasıl sesleneyim? Sen baştan başa Vatansın…
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip cıkarsan bu vatan batmayacaktır!Bu ulkenin sahipleri yalnızca bu ulkeyi karsılıksız sevebilenlerdir