arkadaşlar aslında artık dert ettiğim bir konu değil. yazıyorum ama tamamen icimi dokmek amaclı şimdi benim bir kaynanam var ama ne kaynana gozyaşlarının arkasına saklanarak herkese masum olan bir kaynana dun akşam babalar gunu icin eşimin ailesinin yanına gittik ( karşı apartmanımızda oturan ). her neyse cay iciyolardı. bende cay kahve hic sevmem hic icmem. neyse gittik oturduk. benim eltimde benden 7 ay once evlendi ya hala yeni gelin havalarında.(bu arada bende 2 aylık evliyim) hemen benim eşime cay doldurdu iceri girer girmez. ki benim eşimde cayını pek ala kendisi alabilir. sonucta borek acmicak cay alacak alt tarafı benim cadı kaynana hemen bu sahneyi gorunce bana lafı yapıştırdı. dedi ki 'bak bak gelin kızın hic cay derdi yok ya nasılsa hıımmm' yaptı bende oyle valla dedim guldum gectim. tabi eşime gore annesi bir melek olduğu icin hayatta laf sokmaz o yuzden karşılık vermeyi bırak anlamadı bile bende eşime bişey demedim. alıştım yani kızlar erkek anneleri boyle oğulları da kor.. ama bugun dunu duşununce diyorum ki ne kadar komik bir kadın. ne gerek var boyle şeylere. hic demiyor ki "ben oğlumu cayını bile alamicak kadar aciz yetiştirdim ama helal olsun geline yetiştirmiş" hala gelmiş laf sokuyo