Merhaba ben 2 aylık evliyim ve 22 yaşındayım bir gun eşimin bilgisayarına bakarken girdiği sayfaları gordum. Sayfaların icinde acık sacık kadın resimlerinin olduğu sayfalar vardı ne yazık ki. Gorduğumde cooook kotu oldum, cunku 2 aylık evliyiz ve bizimkisi hem mantık hem aşk evliliğiydi. Ona girdiği siteleri gorduğumu soyledim, uyardım ve bana haklısın benimkisi bir hastalık affet dedi. Eşim her zaman bana deliler gibi aşık olduğunu ve beni cok beğendiğini soyler. Ve ben de kendimce bakımlı ve cevremde beğenilen iltifat alan biriyimdir. Ama şuan kendimi coook cirkin hissediyorum kendime olan guvenim tamamıyla kırıldı. Neden boyle yaptı anlamıyorum aramız cok iyiydi ailevi vs hicbir sorun yoktu. Cok uzuluyorum. Daha 2 aylık evliyken boyle yaptıysa ileride daha da ileri gidebileceğini duşunuyorum. Eşimi cok seviyorken bu yaptığı karşısında ondan inanılmaz soğudum. 3 sene nişanlı kaldık ve nişanlıyken dışarıda acık giyinen bayanlara ve arkadaşlarıma baktığını farkediyordum evliyken de bu boyle devam etti mesela bir arkadaşım acık giyinse ona kacak kacak baktığını farkediyordum ve onu birkac kez uyardım her uyarışımda sert tepki verdi oyle birşey yok diye. Aramız bozulmasın diye hep icime attım. Dayanamıyorum sabredemiyorum artık tamamen soğudum, bana dokunmasını bile istemiyorum şu an kus haldeyiz. Şimdi boşanmak istiyorum cocuk sahibi olmak senelerce onunla hayatı gecirmek istemiyorum. Lutfen bana fikir verin. cok kotuyum.