Herkese selam,
2 yaşını doldurmuş oğluma hafta ici sabah 9 ’dan akşam 5 ’e kadar bakan, hepimizin cok iyi anlaştığı, cok da ozverili bir insan olan bakıcımıza tatile bizimle gelmesini teklif ettik o da sağolsun kabul etti.
Tatillerimiz bakıcısız da gayet iyi geciyor ama oğlum uyuduktan sonra bizim de gunumuz bitmiş oluyor. Bu tatilde eşimle geceleri de dışarı cıkarız diye duşunduk. Bu sebeple ondan gelmesini rica ettik. Yani ana neden oğlum uyuduktan sonra yanında duracak olması. Akşam oğlumu biz kendimiz uyutup oyle cıkacağız. Zaten uykusu aralıksız, hasta değilse su icmeye kalkar en fazla. Bu zamana kadar onu gece kimseye bırakmadık, bu nedenle biz uyutup cıkarız diye duşunuyoruz. Buraya kadar sıkıntı yok.
Yalnız gunduzleri nasıl yapmalıyım onu bilmiyorum. Normal evdeki gun icindeki gibi tum yuku bakıcıda olsa olmaz, sonucta gece de yanında olacak kadın. Nasıl bir denge tutturmalıyım? Mesela sabah kahvaltısını yaptırıp oğlen yemeğine kadar arada 1-2 saat mi ilgilenmesini sağlamalıyım? Tum gun ben ilgilensem de sorun değil aslında, oğlum uyumlu ve bakması rahat bir cocuk, onunla daha cok vakit gecirmek isterim tatilde. Yani bunu nasıl ayarlasam bilemedim, onerilerinize ihtiyacım var.
Bakıcı ile tatile gitmek
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bakıcı ile tatile gitmek