Arkadaslar kosu bandimi satiyorum.Sifir gibidir.Hamileligimin 7.ayinda almistim dogumum rahat olsun diye fakatt iki ay kullanabildim erken dogum tehlikem olustu.
Daha sonra da ise basladigim icin kullanamadi
m.Simdi de tasinma sebebiyle.yerim kucuk oldugundan satmaya karar verdim
Bende bircok alisveris yaptim.İlk defa satiyorum.istanbul Bahcelievlerde oturuyorum dileyen elden de alabilir.
piyasa fiyati 1400 TL olan kosu bandi olan kosu bandimi 700 TL ye satiyorum.yaninda twisteri de hediye veriyorum.Garanti belgesi ve faturasi mevcuttur.İlgilenen arkadaslara duyururum
Teknik ozellikler.
.
*
Altis .2,5 Hp
Manuel Eğimli. Ozellikli Koşu Bandı
Motor Gucu Surekli :.2,5 hp Surekli DC Motor
Motor Gucu Maximum :.4 hp DC Men arkadaslara
Hız Minimum :.0,8 km/saat
Hız Maksimum :.12 km/saat
Koşu Alanı :.43 cm * 124 cm muadıllerine gore uzun ve geniş bir alanda daha rahat bir alanda spor yapmanızı sağlar.
OTaşıma Kapasitesi :.120 kg.
Katlanma ve Taşıma :.Katlanır ve tekerlekleri sayesinde rahatca taşınır.
Tutma Kolları :.Tutma kollarında hız artırma ve azaltma tuşları bulunmaktadır.
Konsolda Direkt Hız Tuşları :
Konsolda 2 km/saat, 3 km/saat, 4 km/saat, 5 km/saat, 6 km/saat, 7 km/saat, 8 km/saat, 10 km/saat, 12 km/saat direkt hız tuşları bulunmaktadır.
Hedef Girme :.Nabız, mesafe, kalori ve zaman hedefleri girilebilir.
Konsol Ozellikleri :
Gosterge Tipi :.Mavi Işıklı, LCD Elektronik Ekran
Gosterge Bilgileri :.Hız, zaman, mesafe, kalori, nabız, program.
Programlar :.5 Hazır program + 1 Manuel programı vardır.
Elden Nabız Olcme :.Her iki tutma kolundan da arzu ettiğiniz her an nabzınızı olcebilirsiniz.
Emniyet Anahtarı :.Emniyet anahtarı sayesinde herhangi bir tehlike ya da acil durum anında otomatik olarak durur.
Diğer Ozellikler : i
.
*
CE Kalite Belgesi :.CE belgesine sahiptir. Avrupa birliği standartlarına uygun olarak uretilmiştir ve ithal edilmiştir.
Cihaz Rengi : Gri
Gurultu Duzeyi :.En yuksek hızda 50-55 db
Zemin Sistemi :.Cushion Deck - darbe emici tartan zemin
Bantın Acılması :.Amortisorlu (Emniyetli yavaş acılma (SAFETY DROP) Sistemi)
LCD Ekran :.Mavi ışıklı LCD ekran gun ışığında net okunma sağlar.
Anti-Selulit Kemer :.Masaj cihazının uzerinde ozel anti-selulit kemeri bulunmaktadır.
Mekik :.Mekik aparatı cihazın on alt kısmına monte edilmiştir.
Olcu & Ağırlıklar :
Kurulu Ebatlar :.Uzunluk: 165 cm, Genişlik: 63 cm, Yukseklik: 126 cm
Katlı Ebatlar :.Uzunluk: 83 cm, Genişlik: 63 cm, Yukseklik: 137 cm
Net & Brut Ağırlık :.Net : 64 kg , Brut : 72,5 kg.
Koli Ebatları : Koli 1 :.153 cm x 72,5 cm x 32 cm - Koli 2 : 43 cm x 33 cm x 16 cm
Urunun Ustun Ozelliği :.Bu urunde koşu, yuruyuş, mekik, ağırlık calışması ve masaj gibi 6 farklı spor arzunuzu yerine getirme keyfini birarada yaşayabilirsiniz.
.
Spor Dunyası A.Ş.tarafından ithal edilmiş olup tum yedek parca ve teknik servis hizmetlerSpor Dunyası A.Ş.garantisindedir.
..
Urun Adı: Sportica Twister Bel Bolgesi İcin Egzersiz Aleti TS-10
25 cm capında, alt ve ustte olmak uzere toplam 2 daireden meydana gelen ve ortadaki metal aksam ile tutturulan bu urun, kolay bir şekilde belinizi dondurmenizi ve incelmesini sağlar..
Herhangi bir masa, sandalye veya duvara ellerinizle destek alarak yarım dairesel hareketlerle direkt olarak bel ve kalca kaslarını calıştırabilirsiniz..
Kullanımı kolaydır ve zevklidir..
Ayak koyma yerleri tırtıklı olduğundan kayma ve duşme tehlikesi olmaz.
Taşıma Kapasitesi : 100 kg.
Cap : 25
Bebek İkinci El Kosu bandi- Kilo vermek isteyenlere.Hamilelere hamile adaylarina.Spor yapmak isteyenl
İkinci El0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- Bebek İkinci El Kosu bandi- Kilo vermek isteyenlere.Hamilelere hamile adaylarina.Spor yapmak isteyenl