Sevgili Anneciğim babacım nasılsınız iyimisiniz. ………………………….
İki tane PKK denilen ...lerle uğraşıyoruz biliyorsunuz ama sonunda acı gunlerimiz bitecek yeniden değişik bir hayata kavuşacağım ve yerden Turkyılmaz ailesi toplanacak Annem senin yuzun her zaman gulecek, Annem bizi bu yaşa kadar cok destekle yetiştirdin. Allah’ın izniyle bundan sonra dertler bitecek tatlı ve mutlu gunler gelecek.
Anne artık bana ailemize yakışır gelinini hazırlamaya başla karakaşlı kara gozlu olsun. Neyse canım guzel olsun kızmadın değimli. Annem şafak cok yakın sizleri cok ozledim. Sizi seven asker oğlunuz.
ESKİ GUNLER BURNUNDA TUTUYOR SADIK’ IN (TURKYILMAZ). CUKURCA’ DAN YAZMIŞTI BU MEKTUBUNU;
“Teskereyi alınca, Turkyılmaz ailesi yeniden toplanacak. Annem, senin yuzun yeniden gulecek. Bizi buyutene kadar neler cektin. Ama bundan sonra mutlu gunler gelecek.”
Mutlu gunler umuduyla Sadık’ ın bir de dileği vardı anasından:
“Anne artık ailemize yakışır gelin kızını hazırlamaya başla. Karakaşlı, kara gozlu olsun. Şaka bir yana şafak cok yakın. Beni bekleyin.”
Sadık TURKYILMAZ
Bekledi TURKYILMAZ Ailesi… Ama bir daha geri gelmedi mutlu gunler..
Askerlik bitimine 2 ay kala, Cukurca basılacak duyumu uzerine duzenlenen operasyonda, Golgelibeş ust bolgesindeki, arkadaşının yanına gelerek; “Canım cok sıkılıyor. Annemi ve kız kardeşimi surekli ruyamda goruyorum. Herhalde burada şehit olacağım, bir daha onları goremeyeceğim” dedi ve o akşam cıkan catışmada aynı yerde ve aynı mevzide şehit oldu. 10.07.1995
CUKURCA’ nın dağlarından Merhaba
Türkiye, Osmanlı ve Mustafa Kemal Atatürk0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kültür
- Türkiye, Osmanlı ve Mustafa Kemal Atatürk
- CUKURCA’ nın dağlarından Merhaba