Merhaba ben 18 haftalık hamileyim son bir haftadır şiddetli sancılarım vardı doktora gitmemle malesef selviks uzunluğunun 30 dan 28 e indiğini oğrendim ve erken Doğum riskim var ailemden uzak bi şehirdeyim babam iki yıl once rahmetli oldu annem ve Ablam altlı ustlu oturuyolar birbirlerine kendilerince destek oluyorlar ablamın cocuğuna annem bakıyor bende bulunduğum yerde yanlızım yanımda kalacak kimse yok doktor istirat dedi 3 yaşındaysa bi cocuğum daha var malum yemesi icmesi oda daha bakıma muhtac surekli şiddetli sancılarım oluyo ve yatamıyorum anneme ihtiyacım var bunu dile getirdim annemde Sağolsun kabul etti gelicek fakat ablam kıyanwti kopardı benim cocuğum ben olcak diye annem sadece 1 ay gelicek yani 24 haftalık olsa zaten yaşama şansı var bebeğimin ama kabul etmedi ustelik kayınvalideside var oda bakabilirdi altı ustu 30 gun ya ama ypk o Kıyameti kopardı kayınvalidesinin ordan ev bulmuş annemi yapayanlız bırakıp bir gunde taşınmaya karar vermiş ve ben kendimi cok kotu hissediyorum bu duruma sebeb olduğum icin sizler tarafsız olaya bakabilirsiniz soyleyin ben olur hatalımıyım ben herşeyi goze alıp kadere bırakıp annemi cağırmamalımıydım İnan ’ın cok uzgunum ben