Bi akıl lutfen?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bi akıl lutfen?
-
02-10-2022, 21:43:41Merhaba,Yıllardır rahatsızmış kayınvalidem bedenen.Ben yaklaşık 1 yıllık evliyim.Kayınvalidemin yemeğini gorumcelerim yapıyor.Onlarda calışıyor ama ben onlardan daha gec geliyorum.Geldiğimde yemek pişiyor oluyor.Gorumcemin birisi artık sağlık problemlerinden dolayı eskisi kadar sık gidip yapamicak.Diğer gorumcem eşime artık eşinde yapıcak demiş.Ben evlenmeden once pilav bilmeyen insandım cok şukur şimdi dolmaya kadar yapıyorum.Ama kendi evim bile bazen bana yuk geliyor saat 7de evde oluyorum.Eşimde bana soyledi bende evde bekar kaynım var oda yapabilir dedim.Eşimde o sorumsuz yapmaz dediTersleştik.Bekar kaynım askerden geldi işsiz umursuz bedeni benden buyuk o neden yapamıyor sadece sebze doğricak gerisini kayınvalidem yapıyor.Kayınpederim keza oyle.Kayınvalidemin sorumluluğundan kacmak icin haftanın 7 gunu calışıyor.Bekar kaynım calışıp kadın tutabilir.Onuda yapmıyor.Onlar kardeşim boyle deyip cıkabiliyor.Ben neden yapıcakmışım.Eşim işten gelip o başlicak yapmaya.Nasıl bir yol izlemem lazım?