Eşimin kuzeninin duğunu var oraya gecicez 4 gun falan kalıcaz.Ben tabi onların evinde misafir olduğum icin kasılıcam.Bana yine laf sokulacak ters bakılacak ve ben diken ustunde olucam.Benim evim olsaydı ben de onun gibi rahat olabilirdim.Eşim ise dunyadan bir haber olacak kardeşine nasıl onem verdiğini gostermeye calışacak ve ben yalnız hissedicem.Gorumcemin dedikleri aklıma gelicek iyice canım sıkılacak...Bayramda aradı bayramımı kutladı ben hemen tamam canım sağ ol canıma donuverdim o kadar sinirlendim ki kendime sonradan hemen kanıyorsun diye.Sonra eşimi aradı yengemi aradım amaaaaannn nereye kadar dedim kus kus aradan cıkıversin dedim boşver dedi.Eşim de tşk etti aradığı icin.Ama amaann arayım dedim dedikten sonra beni takmıyormuş gibi bu sefer tekrar canım sıkıldı.Acaba bu takmamyı ben nasıl başarabilirim neden bu kadar takıyorum kafama neden sevilmek istiyorum anlamıyorum.Keşke moralim bozukken gulebilsem takılmayabilsem ama oyle değilim icime dert edip uzulucem biliyorum.Sonra suratı asık dicekler.Ve eminim kayınvalidem git gorumcenle ilgilen o kucuk gonlunu yap der eminim buna.
Ve dipnot olarak bir şey sorabilir miyim?Biz altınlarımızı sattık sadece kaburga bileziğim var.Onu neyle kombin edebilirim.Yani illa altın kolye kupe mi almam gerekir.Şuan biraz borclarımız var ev aldık.Teşekkurler.
Kızlar eşimin memleketine gideceğiz ve gorumcemle aram bozuk...Nasıl davranmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kızlar eşimin memleketine gideceğiz ve gorumcemle aram bozuk...Nasıl davranmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?