Kv mi cozemiyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kv mi cozemiyorum
-
02-10-2022, 21:42:09Merhaba arkadaşlar şimdi bir takım sorularım var ben cozemiyorum kv beni gercekten seviyor mu sevmiyor mu? Madde madde anlatayım mesela benden bahsederken bu diyor ki bundan cok rahatsız olurum. Aradığında dışarı cıkıyorum ya da dışarıdayım desem kimlesin, ne yapıyorsun, o kim tarzı sorular soruyor. Oğluyla cıkıyorsam ne yapacaksınız, yemek mi yiyeceksiniz diye soruyor. Beni gorduğu anda suzuyor her seferinde gecen askılı bluz giydim hafif dekolte vardı ki arkadaşım bile dedi sen nerede ne giyilir bilirsin diye gozunu dikti yuzume bakmadan oraya baktı. Dekolte dediğim de azıcık dekolte, kendim de aşırı dekolteden rahatsız olurum zaten. Onlara gittik mesela eşimle markete gidecektik, ben bi mutfağa gittim donduğumde salonda fısır fısır eşime ben giderdim alınacak olanı alırdım ama siz bilirsiniz diyor ben gelince hemen sustu. Evimle ilgili mutlaka şunu şoyle koysaydınız, bunu buraya cekseydiniz diyor. Yani dışarıdayken ozellikle annende misin? Annene mi gideceksin diyor gecen eşimle beni aramış birer kez duymamışız annemi aramış ordalar mı diye. Yani siz olsanız yerimde ne duşunurdunuz? Ben gercekten olabildiğinde olumlu duşunmeye calışıyorum ama boyle şeyler canımı sıkıyor.