Arkadaşlar herkese merhabalar..
Benim sorun şu.. Annem hayatıma cok mudahale ediyor.. Bazenn gercekten cok sıkılıyorum... Evliyim, bir cocuğum var. Gittiğimiz gezdiğimiz yerlere bile karıştığı oluyor. Mesela birkac ay once kadıkoydeyiz. Aradı beni ne yapıyorsun. Kadıkoydeyiz dedim.hala oralarda mısınız, bu saat olmuş oralarda yorulmuyorsunuz da.. İş var gel yap desem yapmazsın... Falan filan. Kendisine hicbir şey demedim ama telefonu kapattıktan sonra sinirimden ağlayacak gibi oldum. Bir suru laf saydım. Eşim sakinleştirmeye calışıyor. Bir turlu sakinleşemiyorum. Yani burnumdan geldi...
Şu son secimlerde kime oy vereceğime, instada paylaştığım fotoğraflara kadar her şeyime karışıyor... Bu kişi benim kendi annem. Kayınvalidem hic karışmaz sağolsun mudahale etmez. Ama annem benim evlendiğimi, artık ayrı bir eve cıktığımı, ayrı bir hayatım olduğunu kabullenemedi sanki. 6 yıldır evliyim bu arada.. Kendisine yansıtmıyorum uzulmesin diye ama gercekten cok bunalıyorum... Zaten bekarken de arkadaşlarımla gezmeme karışırdı. Evde iş var sen geziyorsun derdi. Oysa her bayram gelen gidenin elinin altında supurge gibiydim... Evin hizmetcisi gibi mutfaktan cıkmazdım. Ama annem bir kere sacımı siyaha boyattım diye bile burnumdan getirmişti.. Yani kısacası cok cok cok mudahale ediyor bana. Yaşım 30 artık biraz rahat olmak istiyorum. Sizlerde annesi boyle karışan var mı? Sizin tepkiniz nasıl oluyor? Ne yapmak lazım???
Annelerimiz Hakkında...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Annelerimiz Hakkında...