Merhaba oncelikle kırıcı olmadan yorum yapacaklar yapsın lutfen zira cok kotuyum. 10 aydır nişanlıyım. Duğunumuz nişanımızdan iki sene sonra yapılacak yani bir sene daha var. Sebebi ise nişanlımın ailesinin durumu. Gec olmasına hic takılmadım zaten benimde bazı sebeblerim vardı. Ama nişanlımın ailesi bir sene gecmesine rağmen hala hic bir hazırlık yapmıyor. Nişanlımda ailesinin borclarını oduyor. Buna rağmen ailesi evine yeni eşyalar duzuyor. Annesi yuzukler marka ayakkabılar takılıyor evde yemek pişmiyor doğru duzgun hep dışardan takılıyorlar. Arabaları var hergun ailenin her ferdine şoforluk yapılıyor oraya bırak ordan al. Bulundukları şehrin her hafta en uzak noktalarına kadar geziyorlar. Ailesi durumu olmamasına rağmen haziran basında tatile gitti. Bizimkiler ise tam tersi yapıya sahip duğunum olacak diye cok sıkı davranıyorlar mutfak ceyizimi tamamladık. Bulaşık makinamı ve yatak odamı alacağız para biriktirmek icin cırpınıyoruz. Bizde ise adettir kıza takılacaklar istemeden sonra konuşulur bizimkiler abilerimin eşlerine yaptıkları kadar altın istediler. 100gr bilezik. Benim ailem abilerime ev verdi. nişanlımın evi olmadığı icin bizimkilerde size bi guvence olur ev alırken diye boyle soylediler.Bunu baştan kabul etti babası, şimdi ise altınları yapamıcaz diye babamla konuşmaya gelecek sanırım. 50gr yapacaklarmış. Bizimkiler cok sinirleniyor bu duruma . Ben ise altın yapamıcaklarına değilde durumumuz yok yok deyip duğunu olacak cocuğu icin bişiler yapmayıp surekli hayatını yaşayan aile yapısına cok kızgınım. Cunku hic bişekilde hazırlık yok beyaz eşya ve mobilyalarıda duğune yakın en son alacaklarmış borcları boluşecekmişiz ki bunada inanmıyorum. Ya kızlar cok kotuyum cok uzuluyorum... nişanlıma da artık bişi demek istemiyorum surekli gerginlik İnan ’ın şuan ağlayarak yazıyorum.