Esimle bir sebepten bana kizdi. Kizma sebebi bence gereksiz ama kendince cok cok onemli. Kus tavirli su an. Mesele bana kizdigi zaman agzindan cikanlar. Ben bir kamu kurumunda mimar olarak calisiyorum. Kendisi de mufettis. Anlamaniz icin yaziyorum bunlari. Bana sarfettigi cumleler sunlar. Sen ancak laylaylom gecir gunlerini. Hep oyun senin isim. Yemek yap baska da bisey yapma. (Bundan onceki tartismada da niye sulu yemek yok diye takilmisti ama sonradan ozur diledi) normal sartlarda yemek yapilmis yapilmamis takilan birisi degil. Yani beni sen ise yaramazsin diye asagilamaya calisiyor. Yabanci dizi izleriz genelde. Yeni bir dizi var bos otururken onu actim izleyelim diye. Sen ancak dizi izle diye onu da soyledi. Kendisi ne yapiyor derseniz yuksek lisans yapiyor ingilizce calisiyor. Benim kendimde eksik gordugum ise ehliyetim yok araba kullanmayi bilmiyorum. Dilim var bu arada. Yuksek lisansa da baslamadim. Ama yuksek lisans mevzusunu acinca esim aman bosver ben de oylesine yapiyorum diyor.
Siz bi yol gosterin yorum yapin lutfen. Iki gundur cok yiprandim. Onceki konumu hatirlayanlar icin yaziyim. Cok pisman olup gelip ozur diledi defalarca.
Aşağılanmak.
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Aşağılanmak.