Kızlar hic iyi hissetmiyorum derdimi kime anlatsam da cozemem sanki sonsuza dek boyle mutsuz kalacakmışım gibi. Yoruldum. Yalnızlıkla cezalandırıldım sanki. İşe gitmek istemiyorum. İlac başladım antidepresan. Hic iyi değilim ağlıyorum uyuyorum uyanıyorum. Ben yaşamayı sevemiyorum. Boyle saatlerce dertleşmek istiyorum ama neyi nasıl anlatayım kime anlatayım bilmiyorum. Herkesin hayatı tıkırında maşallah. Ben ne istemiyorsam yaşıyorum. İnancım da var az cok ama boyle oldukca sorgular hale geliyorum. Birine guvenmek onunla omur gecirmek istiyorum herkes gibi artık kafayı yiyeceğim. Benden kucuklerin duğunune nişanına cağırıldıkca yulin diyorum sen yalnızlığa mahkumsun. Daha karşına cıkmamış demeyin ne olur herkese nasıl geliyorlarsa bana da oyle geldiler istekleri dışardan bile anlaşılıyordu ama bir şey oluyor bozuluyor birinin ahını mı aldım anlamadım ki. Ne okuyayım af mı dileyeyim Allahtan valla kafayı yiyorum. Arkadaş cevrem işim ve ozel hayatım her konuda mutsuzum. Sağlığım haric her konuda yani ona da şukrediyorum tabiki. Ha sağlığım fiziken tam şukur evet ruhen diplerdeyim. Rahatlatacak bir şey soyleyin nolur dipte hissettiğinizde bir şey değişmez dediğinizde nasıl toparlandınız. Gercekten oleceksin deseler ama şu olacaktı şunu yapcam diyemem sadece ailemi duşunurum uzulurler diye. Hayatta bir amacım kalmadı sanki.