Herkese iyi akşamlar oncelikle.Annemin amcasının gelini olan bir şahsiyet var duşman başına bu şahsiyetin kız kardeşi de benim amcamın kızıyla arkadaş goruşuyorlar.Bundan yıllar once bu kişilikle konuşurduk evimize gelirdi yaşca buyuk benden coluğu cocuğu var.
Bir gun bu ve kız kardeşi amcamın kızına gelmişlerdi bende o ortamdaydım ve ortak tanıdığımız birinin dedikodusunu yapmıştı o akşam sonra o kişiyle cok kotu kavga etmişler ve bu gidip annemin amcasına benim orda olduğumu ve herkese benim soylediğimi soylemiş.Dedikodusunu yaptığı kişiyle aynı iş yerinde calışıyorlar ve iş yerindeki herkesi birbirine katmış buyuk olay yani neyse bu konu olalı 1 yılı aşmış ama ben bir kac ay once oğrendim annem bana soylememiş.
Aradan zaman gecti bu şahsiyet annemi instagramdan bir ekliyo yorumlar yapıyo guzel ablam canımsın vs sonra bir bakıyoruz engellemiş arada hicbir şey yokken.Neyse dun akşam duğundeydik amcamın kızıyla yan yana oturuyoruz o arada da kızı hastalanmış onu konuşuyoduk bu şahsiyette karşımıza gecip iğrenc bir bakış atıp ağzını yamulttu ben karşılık vermedim şaşırdık hatta.Bu akşam amcamın kızı arkadaşına gitti orada da bahsettiğim kız kardeş varmış.Amcamın kızına x diyelim ablam da gelcekti hatta xi seviyorum ama dun akşam asabihatunla birlikte bana gulduler ben xin bir şey diceğini sanmam ama asabihatun demiştir kesin pislik demiş amcamın kızına benim icin şok oldum.
Şimdi asıl konu şu zamanında dedikodu cıkardığı kişi hakkında konuşmaları duran eski telefon ve o kişi uyurken ellerini cekip tırnaklarına bak ne kadar pis diye yazdığı mesajlar duruyor ben sadece ortalık karışmasın diye daha once kavga etmek istemedim annemin amca yengesini severim.Bu konuyu da benim ustume attığı ve dun akşam bu şekilde yapıp arkamdan pislik dediği icin cok sinirlendim sizce ona okkalı bir mesaj atıp herşeyi ortaya dokmelimiyim yoksa o fotoğrafın elimde olduğunu soyleyip tehdit mi etmeliyim ?
Her şeyi ortaya doksem mi ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Her şeyi ortaya doksem mi ?