oncelikle merhaba arkadaşlar, benim şu son donemlerde başıma gelenler gercekten beni cok yordu ve uzuyor... 27 yaşındayım iki hafta oncesine kadar sevgilim tarafından terkedildim, hemde tatil donuşu, 1 yıldır tanışıyorduk, internetten tanışmıştık git-gide mesajlar, telefon konuşmaları, goruntulu goruşmeler vs. birbirimize iyice alıştık ve ailesiyle falan da telefonda goruştum, ancak internetten tanıştığımız icin babası beni istemişti, bu arada 2 defa ayrılıp geri barıştık, ilkinde ben aramistim ikincisinde o aradi bensiz yapamayacağını, ailesinin soylediklerinin umrunda olmadığını, beni ozlediğini vs. soyleyip tekrar konuşmaya ve yuzyuze goruşmek icin bir tatil ayarlamaya karar verdik, hem birbirimizi yuzyuze gormek hemde kendisinin o aralar birsuru evrak sorunu tarzı işleri vardı, kafa dağıtmak istemiştim, bu arada kendisi engelli birisi benim engelim yok, normal olarak 3 gunplanlamıştık, yaşadığı şehre gittim ancak bana normalde olduğu gibi sıcak davranmadı, ben beni beğenmediğini duşundum onceleri ama oyle cirkin biri de değilim, oturmasını, kalkmasını bilen, temizligine bakimina dikkat eden biriyim zaten o da hep soylerdi karakterimi cok beğendiğini, tatil suresinde ne boynuma sarildi ne optu. ve şu da bir gercek ben engeli ile ilgili hicbişey sormadim zaten boyle şeyleri dert etmediğin onun kendisini sevdiğim icin ilgimi bile cekmedi ben daha cok guzel zaman gecirmeye odaklandim ama o birkac kere kendiliginden anlatti engeli ile ilgili birkac birşey .. ve o gun zaten ailesi arayıp gelmesini istediler, benim ertesi gune biletimi aldık ve ertesi gun gittim ben yaşadığım şehre... kendi şehrime gelince ne mesajlarıma cevap verdi ne aradı, ben aradığımda ışe acmadı, sorduğumda ışe hayatında kimseyi istemediğini, evlenmeyi duşunmediğini, benle ilgili bir sorununun olmadığını ama evlenmeyi kesinlikle istemediğini soyledi ve ayrılmak istedi... ne kadar konuşmaya sorunun ne olduğunu anlamaya ve birlikte cozelim desem de konusmadi istemedi, beni heryerden engelledi... telefondan whatsaptan vs. vs. ama hep dediği şey senle ilgili değil, ben hayatımda kimseyi istemiyorum dedi durdu... bu olaydan sonra cok uzuldum tabii agladim durdum...
ve iki gun oncede işkur suresi bittiği icin birkac kişiyi işten cikardilar, kendimi işe verip savunuyordum ama o da gitti elimden, zaten oyle ahım şahım bir iş değildi fabrika ortamıydı ama ekmek paramı cıkarıyordum, aileme yuk olmuyordum... bugun de tekrar işkura gittim ve şok oldum moralim daha darmadağın oldu, dunku bir iskur programini bitirdikten sonra baskasina baslamak icin 6 ay beklemek gerekiyormus, zaten işsizlik had safhada ve kucuk bir şehirde yasıyorum zaten iş bulma imkÂnı cok kısıtlı, heryer işkur ile işci alıyor ama ben 6 ay ne yapicam parasız... zaten 4 ay gecici almışlardı ama ben boyle bir kural olduğunu bilmiyordum nerden iş bulacam şimdi...

işsiz olduğun icin şu an ayrıldığımız hep aklıma geliyor ve uzulup ağlıyorum, şu son iki.gunde uzuntuden sigaraya başladım... bilmiyorum ne yapicam ben...