Benim yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. İlk doğru duzgun sevgilim. Kendisini de seviyorum. Bana olan sevgisine değerine hayranım ama ne kadar mukemmel olursa olsun icimde aniden kabaran nefrete engel olamıyorum. Cok seviyorken birden ona gıcık oluyorum tiksiniyorum ayrılmak istediğimi duşunuyorum. Ona tum guvenimi ksybediyirum. Sebebi gecmişinde olan kızları kıskanmam !
Sevgilimin daha once cok sevgilisi olmuş ama coğunu hatırlamıyor. En son benden once bir kızla birlikteymis kız onu aldatinca ayrılmışlar. Ama aklımdan cıkmıyor demek ki kız onu aldatmasa onunla da nişan yapmak isteyecekti. O zaman işsiz olmasa onu da luks restorantlara goturecekti, belki kız birlikte olmak istese yatıp kalkacaklardı da diye kurup sinirleniyorum.
Bu arada hic cinsel ilişkiye girmemiş biriyle yakınlaşması da olmamış. Zaten olsa asla kabullenemezdim. Bu bile beni sinir ediyor kesin kızlara yanaştı ama kızlar hayır dedi yoksa ilişkiye de girerdi diyorum. Herkes diyor ki gecmişini takma onunla onune bak. O da diyor ben seninle onume bakmak istiyorum en cok en icten seni sevdim keşke onlardan once seni tanisaydım diyor. Ama bunlar beni ikna etmiyor. Cunku her gun sosyal medya hesaplarında aynilarini diğer kızlara da yazdığı yazıları buluyorum. Bana hitap ettiği gibi onlara da etmiş . Yeminler etmiş ayrılmamak icin. Cok eski de değil gecen sene yazılan şeyler bunlar. Zaten takıntılıyım eski sevgili konusunda bir de bu yazdıklarını gorunce kan beynime sıcradı. Ayrıldım. Binbir cabayla tekrar ikna etti beni. Tum hesaplarını kapattı. Ortak hesap actı. Ama kurtulamiyorum fikirlerimden. Babamla tanışacaklar ama erteliyorum cunku surekli beynim şunu diyor " senden onceki kız da ayrılmak istediğinde boyle ikna etmiştir, boyle yalvarmıştır, sen ozel değilsin sen diğer versiyonsun sadece , senden sonraki kıza da aynı boyle yanıp tutuşacak, boyle opecek, uzun uzun mesajlar yazacak..." Sonra diyorum ki kendi kendime Amoroutte sen de birilerine seni seviyorum dedin ağladın cocuk gibi, ama bak unuttun o kişiyi Yok yine de icim icimi yiyor. Belki de ilk beni sevsin sadece beni sevmiş olsun istiyorum. Ben mi abartiyorum yoksa siz de eslerinizin sevgililerinizin eski hayatında yaptıklarından rahatsız oluyor musunuz ?