Merhaba 18 yaşındayım. Liseyi bitirdim universite sınavına girdim. İyi bir sonuc beklemiyorum ama tutturabileceğim bir universite var orası olmazsa 1 sene daha hazırlanıcam. 1 yıl boyunca hic calışmadım aklım surekli sevgilimdeydi sorunlu bi ilişkimiz vardı. Hep aklımı meşgul etti. Kendisi şu an universite 1. sınıf. Universiteye gecince tavırları değişti, her şeyi değişti. 2 3 gun once terk etti ben onu cok severken. 2 yıllık uzak mesafe ilişkisiydi. Ders calışmamamda bu kişinin payı da var. Annem ve babam ayrı. Annemle ben başka şehirde yaşıyoruz babam başka şehirde yaklaşık 2 senedir. Ama hala resmi olarak boşanmış değiller. Babam bana surekli baskı yapıyor buraya geliceksin burayı yazıcaksın puanın tutsa da tutmasa da diye. Ben oraya gidince annem de gelicek eski gunlerimize geri donucez diye duşunuyor ve geleceğimle oynuyor. Kazanamazsam da babamın yanında hazırlanıcakmışım 1 sene daha, dershaneye falan gidicekmişim. Gelmezsen ben giderim buralardan bir daha sesimi bile duyamazsın diye tehdit ediyor 1 senedir babam. Annem desen surekli işe gidip geliyor yuzunu bile goremiyorum. Ama bu onun umrunda değil, onu da anlıyorum yoruluyor ama biraz yanıma gelip sevebilir. Surekli soğuk annem bana karşı cok uzuluyorum. Hic konuşmuyoruz bile neler oluyor neler bitiyor hayatında diye hic sormuyor. Arkadaş desen 1 tane yakın arkadaşım var surekli onunla buluşuyoruz falan ama o da sevgili yaptı şimdi eve tıkıldım, dışarı cıkabileceğim ve eğleneceğim bir arkadaşım yok anlayacağınız. Kimse beni umursamıyor, annemin umrunda değilim, babam sadece annem icin beni kullanıyor ve baskı yapıyor, kıytırık bi universiteye gideceğim o da gidebilirsem, hayatımla oynayan sevgilim beni terk etti, arkadaşım yok, arayan yok soran yok.. Ben gercekten cok sıkıldım bu hayattan boşuna yaşıyorum sanki. Bazen olmek istediğim bile oluyor. Zaten 43 kiloyum yakında o da olur, hastanelik olurum diye de korkuyorum kilom yuzunden, alamıyorum 1 yıldır. Ne yapmalıyım bu durumda gercekten bilmiyorum siz daha bilgilisinizdir diye yazdım şimdiden teşekkur ederim.