Boşanan bayanlar
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Boşanan bayanlar
-
02-10-2022, 21:35:136 yıllık evliyim iki cocuğumuz var eşimle tartismalarimiz oldu o hep kustu bir orta yolu bulduk ben onun bir cok şupheli hareketini gormezden geldim ama bitti evlendik sosyal medya da eski sevgilisinin profilini aratti kızdım bir iki uzatmadim eskort sitelerine girdiğini gordum arkadaşım icin dedi eve kredi cekilip sigorta evrakları geldi dedim ben kredi cekmedim dedi gecen kış incir cekirdeğini doldurmayacak sebepten kavga cıkardı butun ofkesini kizimdan almaya kalktı kovdum evden gitmedi iki gun sonra bana mesaj attı ailem ziyarete gelecek sen evden git bu arada ev benim ailemin babam kanser hastası gitsem adam mahvolur bunu da yuttum barıştık iki hafta once eve geldik cocukları yatirdik ben ona sarıldım benimle yatakta alay etmeye başladı son vermesini istedim devam ettirdi yatakta beni mutlu etmezsen etrafta kadın cok diyince sinirlendim dondum arkamı uyudum kustu ertesi sabah bana iğrenc mesajlar attı butun hafta konuşmadık ben cocukları alıp alilemin yazlığına gittim geri donduğumde ozler diye duşunuyordum ki kizimdan Kredi kartı ni iade etsin annen demiş ne yapmaya calisiyorsun dedim artık bu evde benim aldığım hic bir şeyi yiyip icemezsin senin masraflarını da karsilamayacagm dedi bende bu ne demek dedim bana kufurler etmeye başladı seni cocuklar olmasa oldururum dedi ertesi gun kapıları kilitledim onu eve almadım eşyalarımi balkondan at dedi attım tekrar kapıyı zorladı git yoksa polis cağırırım dedim gitti ben bundan nasıl bosanacagim