Yardımcı olursanız sevinirim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yardımcı olursanız sevinirim
-
02-10-2022, 21:35:01Merhaba, biraz heyecanlıyım. Kelimeleri tam toparlayamazsam kusura bakmayın
Şimdi şoyle konuya gireyim ben 19 yaşındayım. Annemle gecen seneden beri gittiğimiz bir tostcu var. Tostları cok değişik ve guzel gercekten, mekanı da ferah ve geniş. Gecen sene bu mekanda yaşlı bir kadın ve genc bir kadın vardı burayı işleten. ( Sanırım anne kızlar). Her neyse, biz cok uzun zamandır bu mekana gitmemiştik. Bugun annemle o mekana gittik. Yine o iki kadın vardı. Bir de yanlarında benim yaşlarımda bir cocuk vardı. O an kalbim hızlı hızlı atmaya başladı. Yani nasıl anlatılır bilemiyorum ama cok hoşlandım. Annemle siparişlerimizi verdik oturduk. Tostlarımız geldi ben tuz istedim bu cocuk getirdi teşekkur ederim dedim yuzune bakamadan. Rica ederim dedi. Neden sonra bu cocuk masamıza geldi kulluk bıraktı gitti. Annem de ben de şaşırdık durup dururken niye kulluk koydu ki dedik. İkimiz de sigara icmiyoruz cunku. Tabi ki bundan bir anlam cıkarmıyorum oylesine bir hareket de olabilir, sadece yazmak istedim. Bu cocuk muhtemelen o yaşlı kadının torunu, genc kadının da oğlu. Cok heyecanlıyım nasıl bir yol izlemeliyim değerli yorumlarınızı bekliyorum.