3 yıl sonra aynı acıyı duyguyu tatmak?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- 3 yıl sonra aynı acıyı duyguyu tatmak?
-
02-10-2022, 21:34:1626 yaşında bir kadınım. Universitede başlayıp 3 yıl suren ve sonunda bana ihanet ettiği icin bitti ilişkim. Ve daha sonra 3 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım guvenemedim. Taki 6 ay oncesine kadar. Aynı apartman da 7 senedir olan bir komşuluğun ardından bana acılıp ve benimde onu sevmemle ilişkimiz başladı. Daha oncedende seviyormuş ama ilk once babasını ardından annesini kaybedinde bir turlu acılamamış. Ve biz 6 ay once sevgili olduk ama bunun hakkında cok icki iciyor dediler ve doğru. Eve kadın cok getirdi gozlerimle goruyordum hatta evli akrabası ile bile ilişki yaşadı. Gecmiş dedim geride bıraktım. 6 ay icinde hatalar evet yaptı ama sevdim ve cok guvendim. Yalanları vardı ickisi felan. Kendisi araba tamircisi. Cuma gunu gece 11.30 yazdı bana araba var tamir ettim onu bırakıp eve gelicem diye. Ben de uyumusum ve gece 3 de ben eve geld,m yazıyor. 11.30-3 arası hic msj yazmamış. Sabah sordum ve cevap arabanın sahibini bekledim. Yalana bak. Ben sinirlenince azarladı yuzume kapattı. Ve cumartesi pazar hic yazmadı. Dun sosyal medyadan bir kız ekliyor ve bende bunun sayfasına girmemle kızla denize gitmiş pazar gunu bir eğlenme bir eğlenme. Şimdi zaten ne beni arıyor ne sabah işe giderken bekliyor. Ve size yemin ederim evde tek kimsesiz diye her gun yemeğimden ayırıp ona yemek verirdim ac kalmasın diye hasta oldu evden ona gizlice nane limon kaynatıp indirdim. Ama sonuc o şahıs bulduğu kadınla beraber olup denize gidip beni de hayatından silmiş. 3 sene bekle ve aynı acıyı duyguyu tekrar yaşa şimdi ben nasıl toparlanacam