Hanımlar merhaba ;
18 yaşında bir oğlum var .
Son zamanlarda cidden cok yoruyor beni ve ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum . Sizden bu konuda fikirlerinizi istiyorum. Oğlum biraz hassas inatcı oldukca duyarlı ve zeki bir genc adam . Bu yılın başlarında 5 senedir arkadaşlık yaptığı aynı okulda okuduğu bir kızlar sevgili olmaya karar verdiler . Oncesinden kız hakkında biraz bilgi vereyim . Avukat bir anne baba ile boşanmışlar ikinci bir evlilik yapmış anne ve gayet iyi gorunuyor dışardan bir abi var Amerika ’da okuyan. Kız cok kez bize geldi kaldılar oğlum gitti onlara yatılı felan neyse gel zaman git zaman kızımızın babası tarafından tavize uğradığını biliyordum ağır bir surec . Universite sınavından iki hafta once kız ayrılmak istedi sebep olarak uni. İcin yurt dışında gideceği hem aileden ayrılıp ben oğlumdan ayrılıp yeni bir yaşama başlamanın ağır olacağını felan soylemiş . Neyse en buyuk sorunları kızın sıklıkla gece kulubune gidip aşırı alkol alması . Oğlum zaten iki ay sonra gidecek kalbini kırmayayım modunda davrandı ama onun İcin cok endişelendi . Velhasıl gecenlerde bu hanım kızımız arkadaşları ile tatile cıktı. Orda yine gece kulubune gidiliyor sarhoş olunuyor. Sabaha karşı oğlum ağlayarak beni uyandırdı . Cok kotu bir durumdaydı olayı anlayınca elim ayağım uyuştu resmen . Arkadaşları bu kızı yanlız bırakmış kulupte iki uc saat ulaşamamış . Kız oğlumu arıyor ben tecavuze uğradım cok kotu durumdayım diyor. Acile gidiyor ama tutanak tutturmuyor cunku ailesinin oğrenmesini istemiyor.. cok uzun suren uğraşlar ile bunun cok yanlış olduğunu , annesinin bilmeye hakkı olduğunu , o iki insan musveddesinin cezasız kalmaması gerektiğini soyleyip oğluma kızın annesini arattırdım.
Ben bekliyorum ki kadın kalkar gider evladının yanına sarar sarmalar felan . Oğlum bir daha benle konuşmayacak affetmeyecek beni dedi ama dedim olsun o iyi olsun annem dedim . Bu gun 4. Gun . Anne gitmemiş kızın yanına . Kız oğluma cok ağır konuşmuş senin yuzunden polise ve FaceTime dan anneme olayı anlatmak zorunda kaldım ben havuzda guneşlenecektim herşeyi mahvettin artık asla sana guvenmem ve konuşmam diyor.
Sonuc olarak oğlum cok uzgun iki gundur uyumuyor yemek yemiyor ve bana kızgın . Sen soylettirdin hic bir işe yaramadı ben arkadaşımı kaybettim diyor .. kızlar ben durumun icinden nasıl cıkacağım bana bir akıl verin lutfen