bir konuda fikirleriniz almak istiyorum. Şimdiden teşekkurler .
gecen hafta arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. (ben 28 o 35 yaşında ) . tanışma aşamasında herşey guzel beni cok beğendiğini , kafa yapılarımızın uyuşacağını , beni yakından tanımayı cok istediğini soyledi. bende onu aynı şekilde beğendim
Durum şoyle ki ben tesetturluyum kendisi daha once hic tesetturlu biriyle goruşmemiş tanışmamış ,ailesi ve cevresinde de tesesetturlu yokmuş. sıklıkla alkol kullanıyormuş. hatta ilk başta tesetturluyum diye bi on yargısı da olmuş ama beni gorunce konuşunca o on yarıgısını kırmak istemiş .
mesela goruntulu konuşurken başımı kapatarak konuşmamı filan cok yadırgadı garip geldi ona . resmen şaşırdı bende şaşırmasına şaşırdım

ikinci konu ise sanırım aslan burcu olmasından ve de yuksek konumda bir işte calışıyor olmasından kaynaklı hep boyle bir benim kararlarım benim duşuncelerim benim isteklerim modunda . her dediğinin yapılmasına , istediği şeyin anında olmasına alışmış gibi geldi bana bilmiyorum . Bunu ona soylediğimde yanlış duşunduğumu sadece yapı olarak biraz otoriter gorunduğunu ama zamanla bunu kırabileceğini soyluyor.
tesettur konusuna on yargılı yaklaşması ,yaşam tarzı filan uyuşmayacağımızı duşunduruyor. sorum ise şimdilik herşey guzel fakat ilerledikce sorun yaşar mıyım . yakından tanımalı mıyım ? ne yapmalıyım ?