Eşim kilomu begenmiyor
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim kilomu begenmiyor
-
02-10-2022, 21:32:3055 kg ile evlendim evlendikten sonra 75 kadar cıktım bu rahatliği eşim verdi aslında hep bana iyisin ben seni her halinle begeniyorum diye bende saldım kendimi. Ve eşimin kilomu sevmediğini az cok fark ediyordum bunu ona sordum lutfen soyle sen rahatsız olduğunu soylersen belki zayıflarım dedim. Oda ara ara hayatım ben zayıfla dersem uzuntuden zayıflasın belki diye arada soyluyordu ama kırmadan. Bu aralar cok dalga geceye basladı yok bilmem gobege bak basane bak diye. Bugun bana aramızda 2kg fark var zayıfla artık cok guzel kızsın kilo seni hic guzel gostermiyor bu şekilde seni begenmiyorum falan dedi. Kendine ceki duzen ver dedi. Bende duygularını oğrenmek icin guldum sakaya vurdum ilk defa ciddi ciddi kilolu olduğumu begenmediğini soyledi bende cok mutsuzum duzenli diyet yapamam uyku duzenim yok siporla baya zayıflamısttım geri bıraktım 2 gun sonra eşimin ailesiyle hamama gidicez odem atıcı tarif varmi gobegim ve yan basenlerim almiş başını gidiyor eşimin bugun bana kilolu halini beğenmiyorum demesiyle kendime geldim