Sevgili hamileler;

Resimlerde gormuş olduğunuz hamile kıyafetlerimi satıyorum.

60 kg’la hamile kaldım. 74 kg’la doğum yaptım. Genellikle M ve L beden giyindim. Boyum 1.56 m. Urunler de 1.55 – 1.60 m aralığındaki hamile bayanlara rahatlıkla olur.

Hepsi birkac kez ve temiz kullanılmış, lekesiz, yıpranmamıştır. Yıkanmış vaziyette beklemektedir.

Kargo bedeli alıcıya aittir. Urunler Niğde ilinden gonderilecektir.

Alacak olduğunuz urunler itina ile paketlenerek, vakti zamanında ve sizin tercih edeceğiniz kargo şirketine verilecektir.

Alım yapan ilk arkadaşa Ebru Maternity’den alınmış piyasada 12.90 TL bedeli olan L beden sıfır hic kullanılmamış hamile alt ic camaşır hediye edilecektir.

1 numaralı urun: M Beden Turuncu renk T-shirt. Yanında turuncu renk cicekli sac fuları hediyesidir. İcerisine siyah sıfır kol veya askılı badi ile kombin yapabilirsiniz. Dar paca siyah pantolon (13 numara) uzerine cok hoş duruyor. Fiyatı: 5 TL

2 numaralı urun: S Beden Şeftali rengi yarasa kol Bluz. İcerisine beyaz sıfır kol veya askılı badi ile kombin yapabilirsiniz. Haki renk pantolon (12 numara) uzerine cok hoş duruyor. Esnek kumaşa sahiptir. LCW 'dan alınmıştır. Hamileliğinizin her doneminde karnınızı cok şirin gosteriyor. Fiyatı: 5 TL

3 numaralı urun: M Beden Ebru Maternity ‘den alınmış Pembe renk kucuk potikareli Gomlek. Her turlu kot veya kumaş pantolonla kullanabilirsiniz. Fiyatı: 5 TL

Eki Goruntule 858234

4 numaralı urun: M Beden Ebru Maternity ‘den alınmış sıfır kol 2 katlı Bluz. Her turlu kot veya kumaş pantolonla kullanabilirsiniz. Fiyatı: 5 TL

5 numaralı urun: Bordo renk Tunik. hamile taytınızla veya dar paca pantolonla (13 numara) beraber kullanabileceğiniz kullanışlı bir tunik. Kış ve bahar aylarında kullanılabilir. Uzerinde XXL beden yazıyor fakat likralı yapısı var XL bedene tam olur. L beden de kullanabilir. Fiyatı: 5 TL

6 numaralı urun: 3 Numara L Beden Siyah ustu renkli kare desenleri olan tunik. Uzun kollu ve kollarında şirin kelebek figurleri, goğus bolumunde ise duğme detayları var. Hamile taytınızla beraber kullanabileceğiniz kullanışlı bir tunik. Fiyatı: 10 TL

7 numaralı urun: L Beden Mercan rengi espirili T-shirt. LCW'dan alınmştır. Fiyatı: 5 TL

8 numaralı urun: L Beden Mavi renk goğus altı genişleyen bluz Fiyatı: 5 TL

9 numaralı urun: L-XL Bedene uygun El orgusu merserize bluz. İcerisine beyaz badi ile kombin yapabilirsiniz. Sıfır hic kullanılmadı. Teyzeciğimin el emeği. Rengi de orgusu de cok hoş Fiyatı: 10 TL

10 numaralı urun: Hardal renk hazır orgu uzun hırka. Kot veya tayt uzerine kullanabilirsiniz. Uzerinde benden yazmıyor. L ve XL Bedene uygun olur. Kış aylarında dışarıya cıkarken insanı cok sıcak tutuyor. Fiyatı: 5 TL

11 numaralı urun: 3 numara L Beden Ebru Maternity ‘den alınmış Kot Salopet. Yanında lila renk cicekli sac fuları hediyesidir. Her turlu T-Shirt badi veya gomlekle kullanabileceğiniz bir urundur. . Hamileliğinizin ayına gore belini sıkılaştırabileceğiniz veya genişletebileceğiniz bel lastiği artı yan duğmeleri mevcuttur. Onunde bulunan cep uzerine istediğiniz figuru iğneleyebilirsiniz. Ben nazar boncukları takarak kullandım. Fiyatı: 25 TL

12 numaralı urun: 3 Numara L Beden Ebru Maternity ‘den alınmış Haki renk keten pantolon. Hamileliğinizin ayına gore belini sıkılaştırabileceğiniz veya genişletebileceğiniz bel lastiği mevcuttur. Fiyatı: 15 TL

13 numaralı urun: 2 Numara M Beden Siyah Dar paca pantolon. Hamileliğinizin ayına gore belini sıkılaştırabileceğiniz veya genişletebileceğiniz bel lastiği mevcuttur. Kumaşı likralıdır. Belini terzide kendim yaptırarak hamile pantolonu haline getirdim. Cok rahat bir pantolondur. Fiyatı: 10 TL

14 numaralı urun: 40 Beden Siyah İspanyol paca pantolon. Bu pantolon kesinlikle utu istemez. Yıkayıp kuruttuğunuz gibi kullanabilirsiniz. Hamileliğinizin ayına gore belini sıkılaştırabileceğiniz veya genişletebileceğiniz bel lastiği mevcuttur. Alvina malıdır. Belini terzide kendim yaptırarak hamile pantolonu haline getirdim. Fiyatı: 10 TL

15 numaralı urun: S Beden Ebru Maternity ‘den 199 TL'ye alınmış Mercan renk hamile Abiye. Gerdanı cicek ve taş modellidir. Sol tarafında yukarıdan aşağıya doğru tul katmanları bulunmaktadır. Şirin şifon bir elbisedir. Şuan Ebru Maternity'deki indirimli fiyatı 85 TL. Oradada siyah rengi mevcut. Bendeki rengi hem mercan rengidir hem de bendeki fiyatı: 35 TL'dir.