Selam arkadaşlar. Eşimin yakin bir arkadaşi var kardeş gibiler. Bende severim kendisini.. Evimize girer cıkar ve cok guveniriz kendisine.
Bizim diyalogumuzda surekli atışma şeklinde , şakalaşiriz, ( el şakasi degil temas olmaz asla) agiz dalaşina gireriz vs... 7-8 senedir tanişiyoruz.
Bende şen şakrak biriyim doğalim lafimi da esirgemiyorum tabikki karşimdakini kırmadan...
Şimdi gelelim soruma. Bu arkadaşimiz allah kismet ederse evleniyor. Bizimle tanıştirdi gecen gun. Ama ben agzimi acamadim sadece gulumsedim bir iki soruya karsilik cevap verdim.
Arkadasimiz dalaşti bize falan hani cevap bekliyor benden. Cevap bile veremedim guldum gectim.
Kiz tarafindan yanliş anlaşilacagimi duşundugum icin pek konuşamadim yani laflarimi da cımbızla sectim.
O da ertesi gun neden oyle oldugumu kizi sevip sevmedigimi sordu. Bende sadece sevdim diyebildim.
Şimdi kizlar doğrumu davranmişim ? Daha cok yanyana gelecegiz sonucta ama ben o gun inanilmaz gerildim agzimdan yanliş bisey cikar kiz rahatsiz olur diye. Ama o gunden hic zevkte almadım acikcasi ben ben degildim cunku...
Sizce oyle cok mesefeli davranmaya devam mi etmeliyim ?
Yoksa davranişlarimi biraz suzgecten gecirip bizim arkadaşa oylemi davranmaliyim ?
Not. Kızla konuşmadim tek kelime etmedim diye birsey yazmamisim arkadaşlar burda. Sordugum soru arkadaşa davranisim. Konu carpitildi iyice.
Kizla tekken tabiki gayet konuştum. Ben arkadasa cok mesefeliydim yazmişim yanliş anlamissiniz.
Minik bir soru
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Minik bir soru