Benim iki tane cocuğum var biri 11 digeri alti ilk cocuğumu kiz ona hamileyken enfeksiyon dışında bir sorunum yoktu iki sene sonra hamile kaldim dış gebelik dendi duşuk yaptım ondan sonra doktora gittim belli bir sure verdi yine hamile kaldim oda ayni şekilde oldu sonra bana kan pihtilasmasi var dendi ilacla iğne ile hamile kaldim oğlum dunyaya geldi o 3 yaşına gelince esimin bir tane daha olsun lafları başladı tabi kolay şekilde olmadığı icin ben gonullu değildim yine doktorla ilacla ben yine hamile kaldim oda gelisimi durduğu icin iki bucuk aylıktan kurtajla sonlandı kalp atışı falan duyulmadi ama her duşukte kurtajda hem bedenen hem ruhen bittim ustune baska baska sorunlar bunun ustune esim bidaha başladi aynı olacak diye bir sey olsun iki cocukmu olur kardeşleri cok olsun falan filan ben yok dedikce evde sorun kendı kendıne kusmeler falan ben yine doktora gittim ilacla iğne ile hamile kaldim yine kalp atışıni duyana kadar kimse ile paylaşmadık ikili test icin gittiğimde bebegimin ense kalınlığı ile kistik higroma olduğunu oğrendim 3 aylik olmuştu 3 doktora araştırma hastanesine gittim hepsi yuzde 1 yasama ihtimali veriyor ense kalınlığı hergun buyuyordu ve sonlandı cok acıydı hergun 1 asır gibi icim yana yana kaybettim oğlumu 5 ay falan olmuştur esim yine kafasında bebek planları ben istemiyorum haliyle bu kadar yasanandan sonra cocuklarim bizimde kardesimiz olsun dyr esime yok dedim yine kustu kızdı onun ne dediğini pek duşunmuyorum ama cocuklar deyince huzursuz oluyorum evin icindede farkli sorunlarımızda var