Kızlar merhaba telefonum yeni klavyesine yabancıyım yazım hatalarımdan dolayı şimdiden affola...
Konularını biliyorsunuz az cok bir cok konuda aştım kendimi profosyenel destek ve dua ya sığındım kızıma karşı tutumumda artık Bi skntı yok cok şukur. Eşime karşıda artık daha sabırlı anlayışlıyım oda fark ediyor uzun lafın kısası şukur rahatız. Yani fazla rahat
Nasıl mı. Eşim ile ev arkadaşı gibi olduk yani beni artık beğenmediğini duşunuyorum
Bir dediğimi iki etmez bir isterim iki alır guzel sozcukler havada havada ucar aşkım cici ama bunun yanı sıra birliktelik yok yani aşık olduğu kadın değilde sevdiği bir arkadaşı gibiyim. Oyle hissediyorum.
İşten eve gelir uzanır sabah kalkarişe gider. Muhabbet sohbet bir şey paylaşma yok.
Zengin babalar gibi. Para verim sus cocuğum misali.
Onun dışında ben herşey tamam derim. Alttan alırım ama olduda alttan almadım o mulayim adam gider. Bağıran cağıran beddua eden adam gelir.
Ben calışmıyorum yani maaşım cok az evi o gecindiriyo sanki bu durumdan bile rahatsız maaşımı beğenmiyor ama bir şey demiyor ama hissediyorum.
İş yerindeki arkadaşlarını over yani eskiden overdi artık ovmuyo ama. Bende kırgınlık oluştu.
Rkadaşları bayan bu arada yok işte hem calışıyor hem ek iş yapıyor.
Yada karısı iyimaaş alan yada saygın bir mesleği olan Bi akraba ile ilgili bir konu olduğunda karısının maaşı yeter. Allah vermiş de veriyor. Tabi cift maaş giriyo eve gibi şeyler kullanıyor.
Yada unv okuyan Bi akrabamız var atama beklio onun tuzu kuru elbet bulur birini dio.
Yada iş yerinden lise mezunu bir erkek arkadaşı unv mezunu Bi kızla evlenince yorumu o kız nasıl aldı bunu kızın maaşı daha iyi bildiğiniz dert oldu.
Yada yine iş yerinden ikinci evliliğini yapan adam maaşı ve pozisyonu iyi bir bayanla evlendiğinde yaptığı yorum ne şans var millete u kız onu nasıl aldı. Maaşı adam dan yuksek gibi.
İş ev cocuk 3 lemi de bazen cok yoruluyorum yardım istiyorum napıyoaun Kı sen napıyoaun ki. Deyip duruyor.
Gercekten beni maaşım sadaka niyetine yazmaya utanıyorum sırf bu duşuncelerden arınmak icin gidiyorum
İş yeri kandırdı beni cok guzel şeyler vaat ettiler ama tabi hic biri gercekleşmedi yoksa buşartlarda hic başlamadım.
Eşim hala bana iltifat eder cok guzelsin der.
Ki hep beğenilirimcevrem tarafından.
Ama opmez dokunmaz onceden işe gidipgelirken mutlaka oper oyle gelir giderdi.
Ama bu aralar bilmiyorum cok değişik.
Yeni gelin gibi.
Ay başım ağrıyor kafam ağrıyo diyo yatıyo.
Gun icinde şakalaşıyoruz mesela pardon akşama napcaz hır mı ooo hemen akşam olsun filan akşam olunca tripler.
Derdim cinslik değil ben mi abartıyorum bilmiyorum yani hic yok değil ayda 4 kere belki 3 5 yıllık evliyiz ve 30 lu yaşlar normal mi nedir bu değişim.
Ama şoyle bir şeyde var birliktelik olduğunda heyecanlı ve şehverli. Bu kadar işte guzel yorumlara ihtiyacım var.
Mesela buğun onun iş yerine gittik oyle ruhsuz karşıladı ki bilmiyorum bana ruhsuz gelip artık beni gorunce gozlerinin ici gulen adam gitmiş ama neden
Şimdi de eşim tuhaflaştı... Ohh diyemıyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Şimdi de eşim tuhaflaştı... Ohh diyemıyorum